ADVERTENTIE
Hoe neem je netjes ontslag bij je bijbaantje?

Je vindt je bijbaantje niet meer leuk of je hebt iets anders gevonden, maar hoe neem je dan netjes ontslag? Je leest alle tips over het nemen van ontslag op Youngpwr.nl, het nieuwe platform met alle informatie over werken en starten met ondernemen.

Check de tips van Youngpwr!

Schrijver: Jeff Kiney

Uitgeverij: De Fountein

Samenvatting:

Dit boek gaat over een jongen genaamd Bram Botermans. Alles wat hij meemaakt, schrijft hij in een dagboek. Hij vindt zichzelf heel erg perfect door zijn zogenaamde kwaliteiten. Maar iedereen weet het: Bram is en blijft een loser. Behalve zijn vader, want die wilt nog steeds een grote vent van hem maken. Hij moet als keeper meedoen aan een voetbalwedstrijd. Maar dat ging ook niet echt goed. Zijn vader werd verrast met een simpele doelpunt toen Bram eventjes ging uitrusten. Zijn ouders zijn het zat en willen Bram naar een zomertrainingskamp sturen. Dus hij heeft dan geen vakantie! Verder in het boek zijn er saaie grappen. Maar met de strip illustraties is het al wat leuker. En in de strip illustraties komt Bram het meest voor. Bijvoorbeeld dat er een keer perongeluk zijn onderbroek uit zijn broekpijp viel. Dit gebeurde op school naast een stel meisjes en Bram deed alsof er niets aan de hand was. Later werd hij omgeroepen "Attentie leerlingen. We hebben een onderbroek gevonden met daarop: Bram.B. Wilt diegene zich melden bij de logé?" en zo stond hij natuurlijk voor zijn klas voor schut. Dat is in een strip illustratie vertelt. Dit boek is met lijntjes en gewoone handschrift geschreven omdat de schrijver aan ons wilt laten zien dat het een dagboek is. Dit was mijn boekverslag.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

S.

S.

leuke sammenvatting allen had alleen de samenvatting erbij gehuoden en niet dat van die saaie grappen of van die onderbroek voor de rest helemaal SUPERRR!!!

2 jaar geleden