Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

De zwarte rugzak door Abbing & Van Cleeff

Beoordeling 6.5
Foto van een scholier
Boekcover De zwarte rugzak
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • vmbo | 319 woorden
  • 28 augustus 2007
  • 20 keer beoordeeld
Cijfer 6.5
20 keer beoordeeld

Boekcover De zwarte rugzak
Shadow
De zwarte rugzak door  Abbing & Van Cleeff
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
De zwarte rugzak Het is zomervakantie en Ment, Julius, Guus en Sabine hebben echt geen zin om op zomerkamp in Frankrijk te gaan. Daarom stappen ze ook niet in bussen die klaarstaan om ze erheen te brengen . Later als de bussen zijn vertrokken komt er een meisje uit een hoek gelopen en die praat met de anderen waarna ze samen weglopen. 10 minuten later gaan ze even rusten. Als het vreemde meisje haar eten uit haar rugzak wil halen zit er wat vreemds in. Een schetsboek, twee potloden, een gum, een opgevouwen landkaart, een groot rond brood, een homp paté, verpakt in wit papier en een fles wijn. Dit is het laatste en hij haalde er een opgevouwen handdoek uit. Hij was raar en ook zwaar. Toen hij het openmaakte herkende ze het eerst niet, maar later zagen ze toch wat het was. Midden op de handdoek lag het onderste stuk van een paardenbeen. Het was van wit marmer. Ze gaan het onderzoeken met behulp van de landkaart met kruisjes erop. Zo komen ze door een groot gebied met een groot avontuur. Zo komen ze een ene Dante tegen die hen uitnodigt omdat hij graag een beeld van Ment wou maken. Daar was ook een kermis en omdat Julius daar graag heen wou om op de draaimolen te gaan kwamen ze iets schokkends tegen. Op het paard van de draaimolen stonden alleen nog maar 4 poten. Ze gaan verder met onderzoeken en komen er achter dat ene Plooy tegen die de broer van Dante is. Ze komen er achter dat Plooy de gene is die beelden sloopt. Zo wordt Ment ontvoerd en bijna vermoord maar de 4 vrienden kunnen het tegen gaan. Later wordt Plooy verdronken gevonden. Het loopt allemaal goed af en later moeten ze weer terug naar huis. Dat vinden ze allemaal heel erg jammer, maar ja
Niemand zal ooit echt te weten komen wat er die week is gebeurt.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "De zwarte rugzak door Abbing & Van Cleeff"