Lesuitval, een mondkapjesplicht, onzekerheid over de eindexamens... Wij zijn benieuwd hoe jij met de coronacrisis omgaat en wat jij vindt van de maatregelen. Doe mee met ons corona-onderzoek! 😷🦠🏫 We zoeken nog extra jongens!

Doe mee


ADVERTENTIE
Open Dag = online ontdekken en ontmoeten

Bezoek onze Online Open Dag dit jaar vanaf je bank! Ontdek bijzondere verhalen van onze studenten en docenten. Stel je vragen. Én luister naar onze gezellige radioshow! Klaar voor een toekomst als student in het hbo? 

Meld je dan nu aan!

Kleine samenvatting over het boek:
Dit boek gaat over de verdwijning van een klein Turks meisje met de naam Ayse. Het verhaal speelt zich af in Arnhem. De rechercheurs Peter Kressen en Klein Drienen worden op deze zaak gezet. De Turkse mensen in de buurt willen niks weten van de rechercheurs omdat er 2 jaar geleden ook al een Turks meisje was verdwenen en nooit was terug gevonden en Klein Drienen werkte toen aan die zaak. De vader van Ayse was op haar aan het passen maar verloor haar uit het oog nadat hij geld had om aan zijn gokverslaving uit te geven de moeder van Ayse was op dat moment boodschappen aan het doen.
In het boek zit ook nog een 2e verhaal dat gaat over Dennis Hiemstra. Hij heeft samen met Rene een soort touring bedrijf. 1 busje van het bedrijf is kapot en Dennis probeert hem te maken. Soms wordt hij geholpen door Ibrahim een Turkse jongen die bij hem in de flat woont. Dennis heeft thuis nog een hoogzwangere vriendin. Dennis moet de bus binnen een week afhebben en zijn groot rijbewijs nog halen.


Ayse wordt gevonden in de sloot in het parkwaar ze voor het laatst was gezien. Ze is verdronken. Ayse was samen met de 2 zusjes van Ibrahim aan het spelen toen het ging regenen. Ze zaten in een bosje te schuilen voor de regen en toen opeens begon een hond hard te blaffen bij hun in de buurt en Ayse schrok zo erg dat ze in de sloot was gerold. Toen de zusjes van Ibrahim nog zagen dat ze bewoog durfden ze niets te doen omdat ze bang waren dat hun kleren vies werden.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.