De SlavenringFolkrad loopt door het bos. Plotseling ziet hij dat 2 Romeinse soldaten een meisje van zijn dorp verkrachten. Hij schiet de 2 Romeinse soldaten neer met zijn pijlen. Samen met het meisje gooien ze de lijken in het moeras.

De Romeinen komen er achter dat de 2 soldaten niet terug zijn gekomen en gaan naar het dorp. Iedereen wordt vermoord. Folkrad wordt gevangen genomen en als slaaf verkocht. Philos een erg gewaardeerde slaaf van Heer Lucius koopt Folkrad als lijfwacht.Cloë werd als kind vondeling gelegd. En opgevoed door 2 mensen maar Cloë merkt dat ze niet zoveel van haar houden als van hun eigen dochter. Op een dag wordt Cloë door haar stiefvader verkocht een aan slavenhandelaar. Ze moet lastig werk doen in het badhuis. In dat badhuis komt ze vaak Marcus tegen. Marcus is de zoon van Heer Lucius en is soldaat. Als hij verlof heeft komt hij vaak speciaal naar het badhuis vanwege Cloë. Marcus koopt Cloë uiteindelijk.

Ze woont nu in de villa van heer Lucius. Dan blijkt dar ze zwanger is van Marcus. Ze vertelt het aan niemand. Een halfjaar later krijgt ze het kind, het is een meisje en ze noemt haar Elena. Maar wanneer Marcus terug komt neemt hij Elena van Cloë af. Cloë praat vanaf dat moment niet meer, zo veel verdriet heeft ze er vanFolkrad ziet hoe bang Cloë voor Marcus is, en hij vraagt zich af wat er aan de hand is. Folkrad beschermt niet alleen Heer Lucius, maar ook zijn zoon en dochter, Marcus en Valeria.Op een dag moet Folkrad met Marcus mee naar het dorp. Ze gaan naar Asselina. Aan haar wordt Elena, de dochter van Cloë afgegeven. Dan komt er een aardbeving. Daar schrikt iedereen heel erg van, maar vooral de bewoners van de villa. Deze villa is kwetsbaar, omdat ze aan de voet van de vulkaan ligt. Als er rotsen naar beneden rollen wordt de villa gelijk getroffen.Marcus heeft Cloë en Folkrad een tijdje vrij gegeven. Ze gaan naar het dorp. Als ze terug komen is Marcus erg boos op hun. Hij had ze wel vrij gegeven, maar ze mochten niet weg. Hij had Cloë nodig maar ze was er niet.

Marcus is zo boos dat hij haar met een zweep wil slaan. Folkrad ziet dat en houdt hem tegen. Nu krijgt hij de volle laag. Hij ligt lang doodziek op bed. Cloë helpt hem er door heen. Ze zingt en verzorgt hem.Ondertussen wordt ze nog steeds verkracht door Marcus. Ze probeert hem wel steeds te vermijden en dat merkt hij. Daarom verkracht hij haar nog vaker.Folkrad moet weer mee met Marcus. Dit keer is er weer een aardbeving. Marcus gaat terug naar huis. Hij vraagt of alles in orde is. Dan gaat iedereen weg. Alleen de slaven en Marcus zijn er nog.Cloë moet weer naar zijn kamer komen. Folkrad volgt haar en hoort haar schreeuwen in de kamer van Marcus. Weer gaat Folkrad met Marcus vechten. Maar dit keer vermoordt hij hem. Dit doet hem te veel denken aan die ene keer in het bos dat de 2 Romeinen dat meisje verkrachtten. Uit blinde woede doodt hij Marcus.


REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.