Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

De ijzeren maagd door Bobje Goudsmit

Beoordeling 5.1
Foto van een scholier
Boekcover De ijzeren maagd
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas havo | 365 woorden
  • 31 juli 2007
  • 8 keer beoordeeld
Cijfer 5.1
8 keer beoordeeld

Boekcover De ijzeren maagd
Shadow
De ijzeren maagd door Bobje Goudsmit
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
LEESFORMULIER De ijzeren maagd
Geschreven door: Bobje Goudsmit
Vertaler: Het is een Nederlands boek. Plaats van uitgave: Haarlem
Jaar van uitgave: onbekend
Uitgever: life
Soort boek: Jongerenboek A.HOE ZIET HET BOEK ERUIT? 1.Zou je het boek hebben gekozen als je alleen naar de omslag kijkt? Nee, de omslag ziet er saai uit met donkere kleuren. 2.Zou je het boek gekozen hebben als je alleen naar de titel kijkt? Nee, wat de titel klinkt een beetje eng vind ik.
B.WAAR GAAT HET BOEK OVER? 1.Wie zijn de belangrijkste personen in het boek? Ruth, Tim 2. Wat is het probleem van de hoofdpersoon? Tim kan moeilijk kiezen waar hij van houdt. Hij heeft 2 goede vrienden maar na een ruzie weet hij niet meer aan wie zijn kan hij moet staan. Later wordt hij verliefd op Anouk. Ruth is de oudtante van Anouk, zijn komt er achter Tim zijn oma haar dochtertje is! 3.De belangrijkste gebeurtenis in het verhaal is: Tim en Anouk die verliefd op elkaar zijn, en Ruth de er achterkomt dat zij de moeder van Tims oma is. 4.Wat is het onderwerp van het verhaal? Tim is het onderwerp alles draait om hem zijn vrienden en familie. 5.Heeft het onderwerp je aan het denken gezet? Nee, ik vond het niet echt een heel leuk verhaal. Ik heb het boek met tegen zin gelezen dus ik heb niet over het onderwerp nagedacht. 6.Waar speelt het verhaal zich af? Bij Anouk thuis, bij Tim thuis, bij Ruth thuis, op straat 7.In welke tijd speelt het verhaal zich af? In het jaar 2002.
8.Zou het verhaal echt gebeurt kunnen zijn? Ja, het is een realistisch verhaal. C.HOE IS HET BOEK GESCHREVEN? 1.Vond je het boek moeilijk of makkelijk leesbaar? Ik vond het makkelijk leesbaar. 2.Staan er stukken in het boek die je liever zou overslaan? Nee, want dan zou het verhaal niet meer kloppen. D.HOE VOND JE HET BOEK? 1.saai laat me koud
droevig voor mijn leeftijd
onbekend oninteressant
griezelig verrassend
werkelijk doet me niets
realistisch niet herkenbaar 2. Nee, het is een beetje een saai boek dus alleen als je van saaie boeken houd moet je het lezen. E. Ik geef dit boek als cijfer een 6.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "De ijzeren maagd door Bobje Goudsmit"