De hormonenmoord door Ben Simmes

Beoordeling 5.2
Foto van een scholier
Boekcover De hormonenmoord
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas vwo | 272 woorden
  • 2 december 1999
  • 81 keer beoordeeld
Cijfer 5.2
81 keer beoordeeld

Boek
Auteur
Genre
Taal
Nederlands
Vak
Eerste uitgave
1997
Pagina's
141
Oorspronkelijke taal
Nederlands

Boekcover De hormonenmoord
Shadow
De hormonenmoord door Ben Simmes
Shadow
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Titel De hormonenmoord

Schrijver Ben Simmes

Uitgever Slaloom

Genre crimi

Inhoud Janneke’s vader werkt bij de algemene inspectiedienst. Hij controleert onder meer of er gerotzooid wordt met hormonen op boerderijen. De moord op zijn collega Vermast wordt opgeeist door de hormonenmaffia. Samen met een paar vrienden gaat Janneke op onderzoek uit. Ze komen tot de ontdekking dat op de boerderij van Geert, een vriend van hen, hormonen zijn gebruikt. Deze , en vele andere boerderijen zijn aangesloten bij de hormonen maffia. Een tijdje later wordt Janneke’s vader ontvoerd, om dezelfde reden als Vermast vermoord. Hij wist teveel. Janneke en haar vrienden gaan nu nog harder door met het onderzoek. Na veel speurwerk komen ze erachter wie de leverancier van de hormonen is, ze komen er ook achter waar de vader van Janneke zich bevindt. Ze gaan naar de plaats waar Janneke’s vader zit en ze doen zo voorzichtig mogelijk, want niemand mag hun zien. Toch worden ze ontdekt en in een schuur gestopt daar ziet Janneke haar vader. Ze worden in een vrachtwagen gestopt en ergens anders naartoe gebracht, maar de politie komt erachter waar de vrachtwagen heen gaat en kunnen de vrachtwagen onderscheppen, zo komt alles toch nog goed af.

Waarom ik dit boek heb gekozen Ik heb al vaker een boek van de pandora serie gelezen en dat is me goed bevallen en de eerste indruk sprak me ook erg aan. Vandaar dat ik dit boek heb gekozen.

De hoofdrolspelers Janneke, haar vader, Lidwien, Theo, Joris en Geert.

Wat ik ervan vond Ik vond het een zeer geslaagd boek. Het is van het begin tot het eind spannend.

REACTIES

C.

C.

Haai Myrthe! Ik moet voor school moet ik dus een boek lezen waarin een misdaad werdt opgelost. Ik kwam toen jou uittreksel tegen allen moet ik ook vermelden hoeveel bladzijdes het boek heeft en hoeveel hoofdstukken en de hoeveelste druk. Zou jij dit alstjeblieft naar mij toe willen mailen voor donderdag 12 april? alvast bedankt! xxxx Chantal

22 jaar geleden

M.

M.

Hoi Chantal! Sorry voor de late reactie. Ik hoop dat het nog gelukt is. Groet, Myrthe

4 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "De hormonenmoord door Ben Simmes"