De Grijze Jager 1 (De Ruïnes van Gorlan) door John Flanagan

Beoordeling 3.8
Foto van een scholier
Boekcover De Grijze Jager 1 (De Ruïnes van Gorlan)
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas havo | 160 woorden
  • 27 mei 2015
  • 90 keer beoordeeld
Cijfer 3.8
90 keer beoordeeld

Eerste uitgave
2007
Pagina's
286
Oorspronkelijke taal
Engels

Boekcover De Grijze Jager 1 (De Ruïnes van Gorlan)
Shadow

Welkom in de wereld van De Grijze Jager, een historische wereld vol woeste wouden, steile kliffen en ruige bergketens. Op de vlakte vind je statige kastelen. In de heuvels houden de angstaanjagende Wargals zich schuil. En diep in het bos staat het kleine huisje van leermeester Halt. Daar woont ook Will, een weesjongen, die wordt opgeleid tot meesterspion. Hij is de ho…

Welkom in de wereld van De Grijze Jager, een historische wereld vol woeste wouden, steile kliffen en ruige bergketens. Op de vlakte vind je statige kastelen. In de heuvels houden d…

Welkom in de wereld van De Grijze Jager, een historische wereld vol woeste wouden, steile kliffen en ruige bergketens. Op de vlakte vind je statige kastelen. In de heuvels houden de angstaanjagende Wargals zich schuil. En diep in het bos staat het kleine huisje van leermeester Halt. Daar woont ook Will, een weesjongen, die wordt opgeleid tot meesterspion. Hij is de hoofdpersoon in deze spannende verhalen vol geheimen.

De Grijze Jager 1 (De Ruïnes van Gorlan) door John Flanagan
Shadow
ADVERTENTIE
"Hij was echt die meester die iedereen voor de klas wil hebben"

Pabo-student Melle wil graag leraar worden. Wij spreken hem over zijn rolmodel en hoe het is om stage te lopen. Wil je meer weten over hoe het is om voor de klas te staan en hoe je zelf leraar kunt worden? Check onze pagina over ‘leraar worden’! 

Naar de pagina

Will groeit samen met Arnaut , George , Allys en Jinny op in het kasteel Redmont op de dag van de verkiezingen wordt Will afgewezen voor de ridderschool. Dan wordt hij gevraagt of hij leerling will worden bij Halt de grijze jager. Na een tijd denken zegt ie uiteindelijk JA. Halt traint hem maanden. Samen met Halt gaat Will opzoek naar het ophool geslagen zwijn en ze vermoorden het zwijn uiteindelijk samen met een stel ridders en Arnaut door die dag is de band tussen Halt en Arnaut weer helemaal goed! Later gaan Halt en Will naar de Ruïnes van Gorlan opzoek naar de Kalkara’s ze vinden de kalkara’s en Halt laat Will Baron Arald en Roderick halen. Samen komen ze terug op het gevaarlijke gebied al 1 Kalkara is dood de andere verslaan ze met zijn alle. Uitendelijk heeft Will hem van een afstand vermoordt met een vlamende pijl. Terug in Redmont is Will een held!

REACTIES

I.

I.

heb je dit boek wel goed gelezen?

5 jaar geleden

een scholier

een scholier

leuk boek

4 weken geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "De Grijze Jager 1 (De Ruïnes van Gorlan) door John Flanagan"