Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

De eerste keer door Caja Cazemier

Beoordeling 5.6
Foto van een scholier
Boekcover De eerste keer
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 4e klas vmbo | 486 woorden
  • 29 juli 2006
  • 26 keer beoordeeld
Cijfer 5.6
26 keer beoordeeld

Boekcover De eerste keer
Shadow
De eerste keer door Caja Cazemier
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Zakelijke gegevens: Titel: De eerste keer Schrijver: Caja Cazemier
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Jaar van uitgave: 2002 Annleiding Ik heb dit boek gekozen omdat: het me wel een leuk boek leek, en ik heb vaker boeken van Caja Cazemier gelezen die ik ook leuk vond. Ik heb de achterkant gelezen, en die sprak mij ook wel aan. Tot welke genre hoort dit boek: Liefde & Vriendschap
Motiveer waarom dit boek tot het betreffende genre behoort. Noem twee kenmerken en illustreer dit met voorbeelden uit het boek: Jorien wil nieuwe vrienden leren kennen, en daarom organiseert ze een fietsvakantie. Lynn wordt verliefd op JW, maar het is niet wederzijds, JW krijgt een vriendinnetje op een camping, Lynn ontmoet een vriendje in de discotheek en uiteindelijk ontstaat er ook nog liefde tussen Jorien & Japser. A Bespreekopdrachten 4. Tijd-opbouw Ik vind dit eind tien keer beter dan een boek met een openeinde. Dit was half een open einde. Het enige wat ik miste was, hoe Jorien thuis kwam en de reunie. Maar het boek was al een beetje af toen Jorien naar Jaspers huis toe ging. Er bleef niet echt veel onduidelijk, alleen dat van Maartje dan. Er zitten een aantal terugblikken in, van Lynn, JW en Donna. Die vond ik leuk om te lezen, omdat er toen dingen duidelijker werden. Daardoor snapte je het gedrag van de personages. Achter af vond ik het wel een boeiend verhaal, omdat ik in het begin echt zoiets had van nou dit wordt niets.
10. Schrijf een toepasselijke brief naar de ouders of het kind van de hoofdpersoon , , Geachte ouders van Jorien, Ik ben , ik ben met Jorien mee geweest op de door haar georganiseerde fietsvakantie. Ik heb Jorien in die tijd goed leren kennen, en het was zeer gezellig. Toch wil ik u wat melden. De fietsvakantie was een groot succes. Niet alles ging even vlekkeloos maar toch was er nog veel gezelligheid en vriendschap over. Dat ze niets tegen u had gezegd klopt niet, maar ik vind dat u haar had moeten vertrouwen. Ze kon zich aardig goed alleen, met ons, redden en doordat u haar heeft opgezocht zijn er een paar problemen gekomen. Natuurlijk snap ik dat u, als ouder, zich ongerust maakt. Ik vind het onterecht dat u Jorien heeft opgezocht. Ze heeft dit niet voor niets georganiseerd, en ze wou er gewoon tussenuit. Na die paar dagen dat ze weg is geweest ging ze met tegenzin weer naar huis. Wat ik hiermee duidelijk probeer te maken, is dat u in het vervolg Jorien wat meer vertrouwen moet geven. Ze had het u moeten vertellen, maar als ze dat had gedaan had het niet gemogen van u. De fietstocht is goed voorlopen, en er zijn geen ongelukken gebeurd. Jorien heeft zo goed kunnen nadenken en is even weggeweest bij haar problemen. Ik hoop dat u voortaan Jorien wat meer vertrouwt en haar wat meer haar eigen weg laat gaan! Met vriendelijke groet,

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "De eerste keer door Caja Cazemier"