Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

De complete modermismen door Kees van Kooten

Beoordeling 5.2
Foto van een scholier
Boekcover De complete modermismen
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 4e klas havo | 223 woorden
  • 10 augustus 2006
  • 5 keer beoordeeld
Cijfer 5.2
5 keer beoordeeld

Boekcover De complete modermismen
Shadow
De complete modermismen door Kees van Kooten
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Titel: De complete modermismen Auteur: Kees van Kooten Vooraf: Het boek is een compilatie van verschillende boeken, onder meer de boeken: ‘Meer Modermismen’ en ‘Meest Modermismen’. Vooraf wil ik zeggen dat het boek een verhalen bundel is met verschillende verhalen, waarover ik later nog iets wil zeggen. Ik vat eerst een verhaal samen, mijn lievelingsverhaal uit de bundel. Samenvatting: Het verhaal gaat over milieuvriendelijkheid in een hotel. Er worden belachelijke regels voorgesteld, bijvoorbeeld om een toiletpapiertje aan twee kanten te gebruiken, een olielamp te gebruiken en om je verwarming niet open te draaien en bij een andere ‘eenzame’ kamergenoot op de kamer te gaan om stroomkosten te besparen. Dus er worden er ontzettende , voor een normaal mens niet gewone, regels opgesteld, zodat het verhaal wel fictief moet zijn, anders zou het wel een heel slecht hotel zijn. Eigen mening: Ik vond het een best leuk boek. Omdat het boek heel dik was, zag ik er in het begin tegenop om het te lezen. Het viel uiteindelijk heel erg mee omdat je na elk verhaaltje wel kon stoppen met lezen, want elk verhaal ging over iets anders. De verhalen zijn over het algemeen in hetzelfde perspectief geschreven, en de stijl is ook vrijwel hetzelfde in elk verhaal, dat vind ik ‘Kees-van-Kooten-stijl’, zo zal ik hem in zijn verhalen denk ik later nog wel herkennen.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "De complete modermismen door Kees van Kooten"