De aanname door Cor de Jong

Beoordeling 0
Foto van een scholier
Boekcover De aanname
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 5e klas havo
  • 16 juni 2019
  • nog niet beoordeeld
Cijfer
nog niet beoordeeld

Boekcover De aanname
Shadow

De levens van de gepensioneerde voetbalscout Jake en de talentvolle voetballer Colin kruisen elkaar wanneer Colin, op basis van Jakes allerlaatste scoutrapport, wordt gevraagd te komen spelen voor een profclub. Terwijl Jake worstelt met zijn verleden, een alcoholprobleem en zijn gezondheid, lijkt Colins droom werkelijkheid te worden. Maar als het succes komt en hij de…

De levens van de gepensioneerde voetbalscout Jake en de talentvolle voetballer Colin kruisen elkaar wanneer Colin, op basis van Jakes allerlaatste scoutrapport, wordt gevraagd te k…

De levens van de gepensioneerde voetbalscout Jake en de talentvolle voetballer Colin kruisen elkaar wanneer Colin, op basis van Jakes allerlaatste scoutrapport, wordt gevraagd te komen spelen voor een profclub. Terwijl Jake worstelt met zijn verleden, een alcoholprobleem en zijn gezondheid, lijkt Colins droom werkelijkheid te worden. Maar als het succes komt en hij de kans krijgt om zich onsterfelijk te maken, neemt zijn carrière een onverwachte wending en rijst de vraag of hij wel de juiste keuzes gemaakt heeft. 

Een trefzekere en loepzuiver geschreven roman over het najagen van een droom die wellicht geen droom is. Over hoe we aan de zijlijn toekijken terwijl het verloop van onze levens door anderen wordt bepaald. 

De aanname door Cor de Jong
Shadow

Oefenen voor je mondelingen?

Komen je mondelingen er aan en wil je oefenen? Probeer onze Boekenquiz. We stellen je open vragen over de gelezen boeken.

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "De aanname door Cor de Jong"