Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Cyberlief door Nicole Boumaâza

Beoordeling 6.6
Foto van een scholier
Boekcover Cyberlief
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 479 woorden
  • 6 augustus 2004
  • 38 keer beoordeeld
Cijfer 6.6
38 keer beoordeeld

Boekcover Cyberlief
Shadow
Cyberlief door Nicole Boumaâza
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
*Wie zijn de belangrijkste personen in het boek? Beschrijf hoe ze eruit zien en wat hun karakter is. De belangrijkste personages zijn Britt en Michael. Britt: Britt is een 17 jarig blond meisje dat graag op de pc zit om met mensen te chatten. Op deze manier ontmoet de Michael, een jongen die chat onder de naam Raf. Michael: Michael is een 17 jarige jongen met voor zover ik weet donkerbruin haar. Michael is extra voorzichtig met zo’n internet relatie omdat hij er pas een achter de rug heeft, die niet goed is afgelopen. *Wat is het probleem van de hoofdpersoon? Er zijn meerdere problemen, bijvoorbeeld: Britt zit graag op de pc te chatten. Daar ontmoet ze Michael, een jongen die chat onder de naam ‘Raf’. Steeds als ze ziet dat hij ook op de chat is en tegen haar begint te praten krijgt ze kriebels in haar buik. Maar ze heeft een vriend. Het tweede probleem is: haar vader en moeder hebben al een tijd ruzie en een keer uit school zag ze haar vader met een andere man in de auto zoenen en hij was dus homo. Ze durfde het niet aan haar moeder te vertellen.
*Hoe loopt het af? De moeder van Britt is er toch achter gekomen dat haar vader homo is en ze gingen scheiden, Britt had met Michael afgesproken maae had evengoed besloten dat ze bij haar vriend Geert wou blijven. *Wat is de belangrijkste gebeurtenis in het verhaal? Ik denk dat de belangrijkste gebeurtenis in het verhaal toch het moment is dat Britt en Michael elkaar ontmoeten. *wat is het onderwerp van het verhaal? Britt wordt verliefd op iemand van de chat terwijl ze een vriend heeft, haar broertje ligt in een opvanghuis en haar vader en moeder gaan scheiden omdat haar vader homo is. *waar speelt het verhaal zich af? Het verhaal speelt zich op verschillende plaatsen bijvoorbeeld; thuis, de plaats waar ze met Michael afspreekt, bij haar broertje in het tehuis etc. *in welke tijd speelt het verhaal zich af? Het verhaal speelt zich gewoon in deze tijd af, want er staan dingen in de ook heel goed nu zou kunnen gebeuren en een hele tijd geleden “mochten” mannen ook nog geen homo zijn. *Zou het verhaal echt gebeurd kunnen zijn? Ja het zou echt gebeurd kunnen zijn want chatten dan doen de laatste tijd heel veel mensen en je kan zo verliefd worden op iemand van de chat. Het zou ook kunnen gebeuren dat je vader vreemd zou gaan met een man en je ouders gaan scheiden.
*Verloopt de tijd in dit verhaal op de normale manier? of zijn er gebeurtenissen door elkaar gegooid? Het verhaal speelt zich in de normale manier af, het gaat van gebeurtenis naar gebeurtenis. *door de ogen van welk persoon maak je het verhaal mee? Het verhaal maak je mee door de ogen van Britt.

REACTIES

M.

M.

Michael is 19 jaar.

15 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Cyberlief door Nicole Boumaâza"