Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Cool! door Caja Cazemier

Beoordeling 6.2
Foto van een scholier
Boekcover Cool!
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 4e klas vmbo/havo | 461 woorden
  • 5 februari 2013
  • 84 keer beoordeeld
Cijfer 6.2
84 keer beoordeeld

Boekcover Cool!
Shadow
Cool! door Caja Cazemier
Shadow

Cool door Caja Cazemier!

’s Middags op school kunnen Tamara en haar vriendinnen hun aandacht maar niet bij de les houden. Ze denken allemaal aan het schoolfeest dat aan komt. Na de les besluiten Tamara en haar vriendinnen om langs de super te gaan om wat te halen, onder anderen een breezer.

’s Avonds als Tamara klaar is met haar kleding en make-up, neemt ze de fiets naar Maura. Zodra alle vier vriendinnen er zijn, drinken Maura en Tamara de breezer, Jasmijn en Yildiz eten het snoep en de chips op.

Ruben en zijn vrienden hebben afgesproken bij het huis van Lars. Daar drinken ze wat en spelen op de WII. Later belt Tamara Ruben op om te vragen of de jongens naar het huis van Maura komen. Maar dan besluiten ze dat de meiden naar het huis van Lars komen. Zodra de meiden er zijn word er gedronken en worden er samen spelletjes gespeeld.

Rond tien uur besluiten ze met z’n alleen om naar het feest te gaan. Als ze hun fietsen in de fietsenstalling hebben geparkeerd, pakken Sem en Lars het bier dat ze mee hebben genomen. Ze verstoppen het onder een bosje. Ze lopen met z’n alle naar binnen om lekker te feesten.

Tamara drinkt op dat feest heel veel bier, en weet niet meer wat ze doet, bijna op het einde van de avond geeft ze over in de bosjes. Ruben wil haar samen met Yildiz Tamara naar huis brengen maar Lars stribbelt tegen en zegt dat hij haar naar huis brengt. Hij trekt haar achterop en paar meter verder fietst Lars tegen het hek aan en vallen ze. Nanda (zus van Tamara) komt naar buiten en ziet haar zusje, ze belt haar ouders om Tamara en Maura op te halen.

’s Nachts wordt Tamara wakker door het gebonk in haar hoofd. Ze voelt zich kots misselijk. Ook weet ze niets meer van het feest en wat er allemaal was gebeurd. Ze moet kotsen maar door de hoofdpijn kan ze niet opstaan en kotst ze op de vloerbedekking.

De volgende morgen ziet ze overal wonden en schaaf plekken. Ze kan zich niets meer herinneren. Wel weet ze dat haar ouders haar hebben opgehaald.

Tamara zit de hele dag in haar kamer. Ze belt Maura op, maar die neemt haar telefoon niet op. Ze wou Maura vragen wat er gisteren allemaal was gebeurd. ze hoort iemand naar boven komen. Het is Yildiz die op ziekenbezoek komt. Yildiz verteld wat er allemaal was gebeurd met haar. Er komt weer iemand naar boven. Het is Maura. Daar zaten ze met z’n drieën over gisteren te praten. Ook bellen ze Jasmijn op om te vragen hoe het met haar gaat.

REACTIES

K.

K.

hoe ziet tamara eruit?

9 jaar geleden

A.

A.

heel leuk

8 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Cool! door Caja Cazemier"