Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Chatgevaar door Pieter Feller

Beoordeling 6
Foto van een scholier
Boekcover Chatgevaar
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 3e klas vwo | 520 woorden
  • 18 februari 2006
  • 58 keer beoordeeld
Cijfer 6
58 keer beoordeeld

Boekcover Chatgevaar
Shadow
Chatgevaar door Pieter Feller
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Samenvatting Madelon is een zestienjarig meisje en chat veel. Via een chat box van TMF komt ze in contact met een jongen, hij heet Arthur en is 18 jaar, tenminste dat zegt hij. Ze chatten veel en hij zegt veel lieve dingen tegen Madelon. Langzamer hand begint Madelon verliefd op hem te worden. Hij wil na een tijdje iets met haar afspreken en dat ziet zij ook wel zitten. Ze spreken af in een centraal cafeetje in de stad zodat ze beiden niet zo ver hoeven te fietsen. Als ze het steegje van het cafeetje in gaat krijgt Madelon al zo’n gevoel dat ze terug moet gaan, maar ze denkt: ‘Doorzetten Madelon’ en gaat toch het steegje in. Als ze de deur van het cafeetje opendoet wordt ze meteen mee naar binnen gesleurd en word vast gebonden, ook kan ze niets zien. Ze wordt tenslotte aangerand. Ze weet niet door wie maar ze denkt dat het Arthur is. Dan moet ze overgeven en rent de man snel weg. Madelon is helemaal in de war en loopt per ongeluk tegen een dikke negerin aan, zij heeft meteen in de gaten wat er met Madelon aan de hand is. Samen met haar gaat Madelon naar de politie om aangifte te doen. Later die dag komt haar hartsvriendin Latisha naar haar toe om te vragen hoe haar date met Arthur is verlopen. Madelon begint te huilen en zo vertelt ze alles wat ze die dag heeft mee gemaakt. Van de agente die ze gesproken heeft bij haar aangifte moet ze een lijst maken van wie ze denkt dat het allemaal geweest kan zijn. Ze geeft wat namen op en verdenkt eigenlijk haar buurman Johan ook wel een beetje, hij doet namelijk nog al een beetje raar. Op een middag komt de nieuwe buurman naar Madelon toe om te vragen of ze zijn zelfgebakken cake wil proeven, Madelon zegt dat ze zich even opfrist en er dan aan komt. Als ze daar zit wordt ze erg achterdochtig en gaat ze de nieuwe buurman verdenken. Een beetje overstuur belt Madelon haar vriendin Latisha op en zegt het tegen haar dat ze haar nieuwe buurman ook verdenkt. Ze sluipen met z’n 2en binnen en Latisha slaat hem met een paaltje op z’n achterhoofd. Dan krijgt Madelon weer een sms’je van Arthur. En zo weet Madelon dat de nieuwe buurman het helemaal niet was en ze hem dus voor niks hebben neer geslagen. Arthur belt haar op en zegt dat ze bij hem in de auto met stappen of hij geeft hen aan. Samen met Latisha maakt Madelon een plan hoe ze Arthur kunnen terug pakken. Latisha zorgt ervoor dat een aantal jongens van de boxschool van Latisha hen willen helpen. Dus Madelon stapt bij hem in de auto. Als Arthur weg wil rijden, rijden de jongens van de boxschool met scooters op hem af en ramt hij met de auto een scooter. Nu moet hij wel stoppen, hij kan immers niet verder. Een aantal jongens trekt het bestuurdersportier open en sleuren hem eruit. Latisha bevrijdt Madelon en de jongens slaan Arthur in elkaar.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Chatgevaar door Pieter Feller"