Bloedmooi door Peter-Jan Rens

Beoordeling 4.6
Foto van een scholier
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 333 woorden
  • 22 augustus 2006
  • 17 keer beoordeeld
  • Cijfer 4.6
  • 17 keer beoordeeld

Boek
Auteur
Genre
Taal
Nederlands
Vak
Eerste uitgave
2001
Pagina's
125
Oorspronkelijke taal
Nederlands

Boekcover Bloedmooi
Shadow
Bloedmooi door Peter-Jan Rens
Shadow
ADVERTENTIE
Help nu jouw favoriete goede doel door jouw mening te geven!

Hoe? Heel simpel. Geef je op voor het panel van Young Impact en geef jouw mening over diverse onderwerpen zoals gelijke kansen, diversiteit of het klimaat. Voor iedere ingevulde vragenlijst (+/- 1 per maand) ontvang je een bedrag dat je direct mag doneren aan een goed doel naar keuze. Goed doen was nog nooit zo easy!

Meld je aan!
Samenvatting:

Rutger wint een reis naar Spanje. Als ze in Spanje zijn gaan ze ook naar een stierenvechter wedstrijd. Bij die stierenvechter wadstrijd moes Angela Sanchez in de ring. Rutger vond Angela Sanchez wel knap. Rutger was een keer aan het wandelen en toen zag hij een hondje en hij volgenden dat hondje. Hij ging naar een hotel. Rutger had het hondje Angela genoemd en Rutger riep Angela. Toen kwam Angela Sanchez uit het raam van het hotel kijken. Ze gingen samen praten. Later kwam Angela Sanchez een keer naar Rutger toen en ging bij Rutger in zijn hotel kamer slapen. Zijn vader had Angela Sanchez gezien en dacht wie is dat nou hij wis niet dat dat Angela Sanchez was. Angela Sanchez was op weg naar een stierenvechter wedstrijd en ze ging in een restaurant wat eten en in dat restaurant zat ook Rutger. Angela Sanchez ging later weer weg. Maar later kreeg Rutger een brief van Angela Sanchez. Daar stond in dat Rutger bij Angela Sanchez mocht gaan wonen. En dat geloofde Rutger niet, dus hij ging naar huis ‘Holland’. Een taxi kwam hem ophalen en die taxi reed niet naar het vliegveld maar naar het huis van Angela Sanchez. En hij ging daar wonen.

De hoofdpersoon is Rutger.


Het probleem in dit boek is dat Rutger en Angela Sanchez verliefd op elkaar waren maar niemand mocht het weten.

Hij boek liep goed af want, Rutger ging bij Angela Sanchez wonen.

De titel Bloedmooi is omdat Rutger Angela Sanchez Bloedmooi vind en Angela Sanchez Rutger Bloedmooi vind.

Eigen menig:

Ik vond het boek saai op het begin, want ik snapte niks van maar later begon het duidelijk te worden en werd het heel leuk.
De gebeurtenissen waren wel spannend, want er gebeurt soms iets als je het helemaal niet verwacht.
Het boekwas ook wel mooi, want Angela Sanchez en Rutger elkaar toch wel leuk vonden maar niemand mocht het weten en op het eind gaar Rutger dan bij Angela Sanchez wonen.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Bloedmooi door Peter-Jan Rens"