Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Blind date door Theo Hoogstraaten

Beoordeling 5.1
Foto van een scholier
Boekcover Blind date
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas havo | 226 woorden
  • 4 mei 2001
  • 66 keer beoordeeld
Cijfer 5.1
66 keer beoordeeld

Boekcover Blind date
Shadow
Blind date door Theo Hoogstraaten
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
5 meisjes uit havo 4 gaan een blind date party houden op het strand. Ze moeten voor elkaar jongens uitkiezen. De ouders van meryem zitten in tukije en haar broer is thuis om op haar te letten. Als meryem en astrid fietsen worden ze geschept door een brommer en vallen. Myryem scheurt haar blouse en de jongen is stefan uit vwo5 beloofd meryem om de helft van de kosten te betalen.

De avond is gekomen, de meisjes slepen met kratten bier en met een ghettoblaster. Er is ook een gluurder die ze bekijkt. de meeste meisjes hebben de goede date maar sommigen niet. Stefan en meryem trekken naar elkaar toe ze gaan naar een kuil in de duinen en willen vrijen. Dan gaat stefan weg om een condoom te halen. Dan horen ze een gil, meryem is neergestoken.

De politie is op het strand en ondervragen stefan. Meryem haar bh en onderbroek zijn weg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de gluurder heeft. Astrid en stefan zien de gluurder en gaan hem achterna. Ze gaan een schuur in en die wordt op slot gedaan.
de man laat er gas in lopen, ze ontsnappen. De man is verdachte bij de politie, maar hij is de dader niet. Meryem vertelt de polite dat haar broer de familie eer wilde redden en dat meryem per ongeluk in het mes was gevallen. Murat was al naar turkije gevlucht.

REACTIES

F.

F.

HEEEL VEEL TYPFOUTEN

17 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Blind date door Theo Hoogstraaten"