We hebben niet alleen een nieuwe site, we hebben ook een nieuwe start gemaakt met ons Instagram-account. Wil je elke dag beginnen met een meme? Nieuws en blogs zien? En soms een handige story of video voor school?


Volg ons nu


Het verhaal

Na de groepsverkrachting is Mavela er van overtuigd dat dit zo niet meer verder kan. Verboden liefdes worden keihard gestraft en dat heeft ze nu meer als ooit begrepen. Meisjes gaan nu eenmaal niet om met jongens die tot een andere bende behoren en al zeker niet als ze een andere huidskleur hebben. Mavela keert terug naar The Black Bronx. Maar met één doel voor ogen: wraak. Ze zal wraak nemen op wat X,CMM, Alonzo en zelfs haar neef Notourious haar hebben aangedaan. Ook Justelle, het liefje van X zal ze niet besparen. Met opgegeven hoofd, doen alsof ze spijt heeft van haar daden keert ze terug naar the black bronx waar ze terug wordt opgenomen in de groep. Ook Marwan keert terug naar de 1080’ers maar niet met het zelfde doel voor ogen als Mavela. Hij wil terug het respect krijgen van de bende, hij wil er terug bijhoren.
Bij the black bronx gaat het van kwaad naar erger. X wil niet meer aanzien worden als een gewone straatbende, hij wil dat iedereen hun kent, dat mensen bang worden als hij met zijn bende op straat komt. Hij wil bekend worden tot buiten de wijken van Brussel. Het geweld, de diefstallen en vergeldingen worden grimmiger. De politie zit hen op de hielen. Mavela beseft steeds meer dat ze in de straatbende van X niet op haar plaats zit. Ze beseft dat het verkeerd is wat ze doen. En ze blijft Marwan missen … Sinds de groepsverkrachting heeft ze niets meer van Marwan gehoord. Ze vraagt zich af wat er met hem zou gebeurd zijn. Zij kan geen contact met hem opnemen omdat the black bronx haar mobieltje hebben ingenomen. Marwan kan ook Mavela niet bereiken omdat ook de 1080’ers zijn gsm hebben ingenomen. Zo zijn beide bendes zeker dat ze geen contact meer met elkaar kunnen nemen. Marwan geeft zijn hoop niet op en gaat langs bij Daphne. Hij hoopt via haar Mavela te kunnen bereiken en geeft haar zijn nieuwe gsm nummer. Een tijd later denkt ook Mavela in de zelfde weg als Marwan en gaat langs bij Daphne. Zo kan ze Marwan bereiken op zijn nieuw nummer. In het grootste geheim spreken ze weer met elkaar af. Deze keer zijn ze extra voorzichtig en wachten ze elkaar op aan het station in Gent en nemen ze zelfs allebei een andere trein.
Mavela blijft niet langer bij de pakken zitten en gaat op in haar wraakplan. Ze vertelt haar verhaal op het politiekantoor. Van de bendeoorlog met the black panthers tot de groepsverkrachtingen. Mavela wil echter dat de politie niet meteen in actie schiet. Ze wil het juiste moment afwachten. Er moet eerst iets gebeuren waardoor Mavela zekerheid heeft dat de leden van the black bronx in de gevangenis komen te zitten voor een lange tijd.
En dat juiste moment is er wanneer X de bendeleider van the black panthers vermoord. Mavela verraadt the black bronx bij de politie en ze komen allemaal in de gevangenis te zitten. Met hulp van de politie keert Mavela terug naar haar ouders. Samen met haar ouders en Marwan verhuizen ze naar een onbekend adres in het buitenland. Weg van Brussel, weg van alle straatbendes.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

gast

gast

G.

G.

het is echt goed ik gebruik dit zeker als voorbeeld

3 jaar geleden

Antwoorden

gast

gast