4 Love door Gonneke Huizing

Beoordeling 6.6
Foto van een scholier
  • Boekverslag door een scholier
  • 1e klas havo | 547 woorden
  • 31 juli 2007
  • 40 keer beoordeeld
  • Cijfer 6.6
  • 40 keer beoordeeld

Boek
Auteur
Genre
Taal
Nederlands
Vak
Eerste uitgave
2005
Pagina's
123
Oorspronkelijke taal
Nederlands
Literaire thema's

Boekcover 4 Love
Shadow
4 Love door Gonneke Huizing
Shadow
ADVERTENTIE
Help nu jouw favoriete goede doel door jouw mening te geven!

Hoe? Heel simpel. Geef je op voor het panel van Young Impact en geef jouw mening over diverse onderwerpen zoals gelijke kansen, diversiteit of het klimaat. Voor iedere ingevulde vragenlijst (+/- 1 per maand) ontvang je een bedrag dat je direct mag doneren aan een goed doel naar keuze. Goed doen was nog nooit zo easy!

Meld je aan!
4 love
Gonneke Huizing


Karin is een meisje. Ze heeft niet veel vriendinnen, eigenlijk niet één. Al de meisjes uit haar klas pesten Karin. Er was nog zo’n soort meisje in haar klas. Ze heet Debbie. Ze was een jaar blijven zitten en lag ook niet goed in de groep. Maar haar lieten ze tenminste wel met rust omdat ze anders te maken kregen met de vriend van Debbie. Hij kwam Debbie elke dag met de auto ophalen.
Debbie vroeg een keer of Karin meeging. Want haar vriend Jurgen was samen met een andere jongen fotograaf (zei hij).

Karin ging een keer mee met Debbie. Joey, zo heette de vriend van Jurgen, zag Karin helemaal zitten en wou gelijk foto’s maken. Ze vond dat ze een mooi gezicht had en wou haar voor een make-up lijn. Karin was helemaal in de wolken. Ze vond zichzelf niet lelijk, maar ze had er nooit aan gedacht om model te worden. Joey en Jurgen zeiden dat ze in een tijdschrift kwam.
En zo ging Karin steeds vaker mee met Debbie. Ze maakte foto’s bij Joey thuis. Joey werd verliefd op Karin en Karin ook op Joey. Zo kregen ze wat met elkaar. Joey gaf Karin cadeautjes en ze gaf haar een make-over. Karin had zich nog nooit zo gelukkig gevoeld. Ook op school ging het beter met haar. Ze was bij een hardloopclub, en daar had ze ook een paar vriendinnen! (*)
Joey wou steeds meer foto’s van haar maken. Hij wou ook foto’s van haar bij het meer. Ze gingen er samen met de auto naar toe. Joey had veel kleren bij die ze aan moest doen. Ook moest ze in alleen een string op de foto. Hij zij dat het bij de portfolio hoorde. Maar ze wou het niet doen, daarom zei hij dat ze wat gingen drinken in de auto. Joey schonk een heet drankje in met heel veel alcohol erin. Daarna deed ze alles wat hij zei, ook omdat Debbie zei dat het allemaal dood normaal was. En dat het er gewoon bij hoorde.
Joey zei dat ze een afspraak had met de big boss. Ze moesten afspreken in een club. Debbie stond daar met een dikke oude vent. Karin zag dat ze helemaal leeg was. Ze had drugs gebruikt. Joey wou dat Karin dat ook deed, met een andere oude vent. Maar opeens werd alles duidelijk!! Ze rende naar huis, en vertelde alles tegen Ank, haar moeder. Ze belde diezelfde avond nog de politie en die deed inval bij de club. Hij werd nog niet opgepakt
Debbie wist het al die tijd al. En vroeg expres Karin omdat zij niet goed in de groep lag. Ook was er een naakte foto van Karin door school gegaan. Karin durfde niet meer naar school!
Een paar maanden later werd Joey opgepakt! Karin werkt bij een winkel en ging naar de avond school. Daar had ze het erg gezellig.
Op een dag zag ze Debbie in de winkel. Ze ging nog steeds met Jurgen. Ze zouden samen gaan wonen. Maar als er ooit iets was zou Debbie altijd bij Karin komen wonen.

Het boek heet zo omdat ze alles voor Joey zou doen. Alleen maar omdat ze zo verliefd was op hem. Dus for love.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "4 Love door Gonneke Huizing"