Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

100% Timboektoe door Carry Slee

Beoordeling 6.1
Foto van een scholier
Boekcover 100% Timboektoe
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas vmbo | 774 woorden
  • 21 januari 2005
  • 277 keer beoordeeld
Cijfer 6.1
277 keer beoordeeld

Boekcover 100% Timboektoe
Shadow
100% Timboektoe door Carry Slee
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Titel van het boek: 100% Timboektoe
Geschreven door: Carry Slee. Samenvatting. Het gaat over Isa en Kars hun ouders hebben een camping in Frankrijk. In het vorige boek See you in timboektoe kon je lezen hoe dat ging. Dit is het 2e deel van de timboektoe reeks en dit is de achterkant van het boek: de ochtend na het succesvolle discofeest komt Kars erachter dat er geld is gestolen. Het moet wel een bekende geweest zijn. Ze schrikken behoorlijk als Romeo met en gloednieuwe camera aankomt. Kars beschuldigt hem van de diefstal en de spanning loopt hoog op. Als Isa’s vriendje ook nog met eeen ander zoent, is voor Isa de vakantie echt verpest. Om hem terug te pakken probeert ze de knappe Kylian te versieren. Maar hij gaat er totaal niet op in. Wat zit erachter? Over het geld in de kluis Romeo heeft het niet gestolen, maar de vader van Jules. Jules wil niet dat zijn vader naar de gevangenis gaat dus daarom geeft Jules zich aan bij Ad. Hij is gaan zeggen dat hij het geld heeft gestolen maar dat heeft hij niet gedaan. Nona en Brian denken al dat er iets achter zit want Jules zou nooit zoiets doen. Of het nog boven water komt dat Jules het geld niet heeft gestolen en of Isa en Justin ooit nog verkering krijgen, en hoe het met Sharon gaat, of ze toch nog terugkomt naar Timboektoe? Dan moet je dit boek maar heel snel lezen!!! De hoofdpersonen uit het boek. Ad: hij is de eigenaar van de camping Timboektoe en is de vader van Isa en Kars. Hanna: de moeder van Isa en Kars en de eigenares van Timboektoe. Kars: is de zoon van de eigenaar en houd wel van avontuur, en heeft een oogje op annabel. Isa: is de dochter van de eigenaar. Heeft veel vrienden in timboektoe., en heeft verkering met Justin. Annabel: is een vriendin van Isa en is speciaal voor Isa naar timboektoe gekomen en heeft ook een oogje op Kars. Sharon: is ook een vriendin van Isa en Annabel, en ze vind Brian wel een leuke jongen, ze blijft niet lang in timboektoe want krijgt heimwee en gaat naar huis. Romeo: hij is een vriend van Kars hij is voor kars naar timboektoe gekomen en hij is altijd samen met stef op meidenjacht. Stef: is ook een vriend van kars en samen met Romeo altijd op vrouwenjacht. Jules: hij woont in Frankrijk en is een vriend van Kars, Isa etc. en slaapt op de camping omdat zijn vader een alcohol probleem heeft. En hij heeft verkering met Nona

Brian: is ook een vriend. Hij ging op vakantie in timboektoe en zo werd hij bevriend met Isa, Kars etc. en hij wil later argeoloog worden en heeft in een grot een muurschildering ontdekt. Edgar: is de broer van brian en een vriend van Kars, Romeo, Stef, en Jules. Nona: was op vakantie in timboektoe en is zo ook bevriend geraakt met iedereen, ze heeft verkering met Jules en is een hele goede vriendin van Isa.Oma: zei is de oma van Kars en Isa en werkt ook op de Camping. Ze is een hele lieve en behulpzame oma en staat voor iedereen klaar. Mening. Wat vind ik van het boek? Ik vind het een heel leuk boek en het is eigenlijk van alles wat. Het is spannend en ook wel een beetje zielig en het is ook best realistisch. Er zit natuurlijk wel een beetje fantasie bij, maar het zou ook in het echt zo kunnen zijn dat jouw ouders een camping kopen in frankrijk. Ik vind het gewoon een heel leuk boek omdat het niet iedereen kan overkomen dat je ouders zomaar een camping kopen en dat je opeens weg moet uit je eigen land. Het lijkt me aan de ene kant best leuk omdat je al je vrienden op de camping kan uitnodigen.!! Ik vind ook leuk aan dit boek dat er nog meer vervolgen op komen. Het boek See you in timboektoe was het eerste deel van de reeks dit is nu het 2e deel, en van mij mogen er nog wel een paar uitkomen. Dit boek is ongeveer vanaf de leeftijd 12 jaar. Daarvoor snap je waarschijnlijk sommige dingen nog niet echt. Want het gaat ook echt over liefde en zoenen enzo. En daar ben je nog niet zo mee bezig als je 11 jaar bent. Maar daarom vind ik het zo een leuk boek want het is ook echt allemaal op deze tijd gebaseerd. Dus als je het boek nog niet heb gelezen echt doen want het is echt een top boek echt een aanrader!

REACTIES

M.

M.

ik vond het fijn dat je een samenvatting had gemaakt dankjewel voor het lenen!!!
groetjes moniek

19 jaar geleden

C.

C.

goed leesverslag hoor
Doeg

18 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "100% Timboektoe door Carry Slee"