Le mot interdit door Nicolas de Hirsching

Beoordeling 5.6
Foto van een scholier
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 218 woorden
  • 25 juni 2007
  • 14 keer beoordeeld
  • Cijfer 5.6
  • 14 keer beoordeeld

Boek
Auteur
Taal
Nederlands
Vak
Eerste uitgave
1990
Pagina's
44
Oorspronkelijke taal
Frans

Boekcover Le mot interdit
Shadow
Le mot interdit door Nicolas de Hirsching
Shadow
ADVERTENTIE
Studententijd zomerspecial

Heb jij de Zomerspecial van Studententijd de podcast al geluisterd? Joes, Steie, Dienke en Pleun nemen je mee in hun zomer vol festivals, vakanties en liefde. En kijken ook alvast vooruit naar de introductietijd van het nieuwe collegejaar. Luister lekker mee vanaf je strandbedje, de camping of onderweg. 

Luister nu!
Thierry is op een avond alleen thuis met zijn broer Gregory. Zijn ouders hebben hem erop gewezen dat hij niets mag doen met de telefoon, Thierry verveelt zich en zijn broer is druk met school, hij besluit de telefoon te pakken en hij draait een willekeurig nummer. Hij komt uit op een lijn genaamd 'Tout-Gratis' (alles gratis). Dit is een lijn waarop je allemaal gratis dingen kunt bestellen, maar er is 1 voorwaarde: Je mag geen dingen bestellen die eindigen op -EUR. Als je dit wel doet moet je voor Tout Gratis komen werken, of al je spullen inlevert.
Als Thierry de lijn voor de zoveelste keer belt trapt hij erin, hij heeft iets besteld met -EUR. Hij kiest ervoor om alle spullen in te leveren. Hij kan maar 17 spullen vinden terwijl hij 18 dingen had besteld. Hij zoekt overal maar weet niet goed waarnaar, dan vraagt hij zijn broer om raad, maar hij wil niet gestoord worden. Thierry is ten einde raad maar dan vraagt Gregory of hij een inktvulling heeft voor zijn pen. Dan weet thierry het weer, hij had een pen besteld! hij pakt de pen en legt hij hem bij de telefoon. Alles word opgezogen en zijn broer vraagt of hij de pen weer mag, thierry antwoordt met ; je hebt het recht niet hem te gebruiken.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Le mot interdit door Nicolas de Hirsching"