Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

La classe de neige door Emmanuel Carrère

Beoordeling 3.2
Foto van een scholier
Boekcover La classe de neige
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 5e klas havo | 287 woorden
  • 22 augustus 2006
  • 29 keer beoordeeld
Cijfer 3.2
29 keer beoordeeld

Boekcover La classe de neige
Shadow
La classe de neige door Emmanuel Carrère
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
1) Titel boek La classe de Neige 2) Schrijver Emmanuel Carrère 3) Hoeveel tijd heb je aan het lezen besteed? Ongeveer tussen 1 uur en 1½ uur. 4) Heb je een woordenboek gebruikt, zo ja, hoeveel woorden heb je opgezocht? Nee, er was een bijgevoegde woordenlijst. Daar heb ik ongeveer 20 woorden in opgezocht. 5) Wat waren je verwachtingen over dit boek voordat je het ging lezen? Ik dacht dat het een makkelijk boek zou zijn dat over snowboarden of skien ging. Daar ging het boek niet over, het gaat over een klein raar jongetje. 6) Zeg in 1 of 2 zinnen waar het verhaal om draait. Het gaat over Nicolas, een kleine jongen die op skikamp gaat met zijn klas. Hij is een beetje raar dus komt ook in rare situaties terecht, en hij wil zelfmoord plegen.
7) Leg uit voor welke doelgroep het boek is geschreven en geef argumenten. Het is voor scholieren en volwassenen, het heeft veel moeilijke woorden en een ingewikkelde verhaallijn. 8) Beschrijf of je je met een of meerdere personen uit het boek hebt kunnen identificeren en waarom. Ik heb me niet echt met een van de personen uit het boek kunnen identificeren, Nicolas en zijn ouders zijn nogal vreemde vogels, Hodkann is een beetje een bazig persoon en verder zijn er niet echt personages die een belangrijke rol spelen. 9) Bedenk een nieuwe titel voor het boek en licht je keuze toe Nicolas en Pors-even, hij heet nicolas en het verhaal speelt zich bijna volledig af in Pors-even. 10) Geef minstens drie redenen waarom je dit boek niet bij iemand anders zou aanbevelen 1) Er staan veel moeilijke woorden in het boek
2) Er worden veel feiten verteld die je van de oorspronkelijke verhaallijn afhouden
3) Er gebeuren bijna geen leuke of spannende dingen in het boek

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "La classe de neige door Emmanuel Carrère"