DD et le hold-up chez la comtesse door Eugene Pierre Davoust

Beoordeling 5.7
Foto van een scholier
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas havo/vwo | 263 woorden
  • 10 augustus 2006
  • 62 keer beoordeeld
  • Cijfer 5.7
  • 62 keer beoordeeld

Eerste uitgave
1979
Oorspronkelijke taal
Frans

Boekcover DD et le hold-up chez la comtesse
Shadow
DD et le hold-up chez la comtesse door Eugene Pierre Davoust
Shadow
ADVERTENTIE
Studententijd zomerspecial

Heb jij de Zomerspecial van Studententijd de podcast al geluisterd? Joes, Steie, Dienke en Pleun nemen je mee in hun zomer vol festivals, vakanties en liefde. En kijken ook alvast vooruit naar de introductietijd van het nieuwe collegejaar. Luister lekker mee vanaf je strandbedje, de camping of onderweg. 

Luister nu!
Titel: D.D Et le hold-up chez la comtesse
Auteur: E.P. Davoust

Hoofdpersonen:
De hoofdpersonen zijn: D.D en Jojo
Het speelt zich af in een hotel, op het politiebureau en bij D.D thuis en een stukje in op het busstation.
De crimineel Jojo is er weer en hij is een verdachte van de juwelenroof in het hotel.

Samenvatting:
D.D is een inspecteur en hij gaat op een dag kaarten met Jojo. Jojo is een crimineel maar hij beweert dat hij veranderd is, maar D.D vertrouwt hem niet en gaat op onderzoek uit in zijn laboratorium. D.D kijkt in de krant en ziet daar een foto van Jojo op het strand hij vergoot de foto en ziet dat Jojo een koffertje ijn zijn hand heeft. M.Bruneau is de architect van het hotel en D.D onderzoekt zijn bureau. In een laatje komt hij dossiers tegen van een plattegrond van het hotel maar alleen staat niet alles op de goede plek. Als D.D terug komt in zijn eigen kamer ziet hij op zijn bureau een verscheurd briefje liggen. In de kamer van Jojo hangen ze microfoontjes op zodat ze hem kunnen afluisteren. Mensen vinden daardoor een plek met juwelen en ze zien dat iemand met zwarte kleren de juwelen meeneemt.
D.D ontcijfert de brief die op zijn bureau lag en komt er zo achter dat Jojo de dief is. Bij een busstation ziet hij Jojo en volgt hem. maar ik dacht dat hij viel in een plas en bewusteloos raakte en toen naar het ziekenhuis moest.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

J.

J.

Volgens mij maakt hij zelf een foto van Jojo op het strand, met een apparaatje dat hij in zijn zak heeft verstopt! Verder snap ik eigenlijk weinig van dit boekje, ik heb ook het idee dat er bij mij een pagina of twee ontbreekt... ;)
Alsnog bedankt!

10 jaar geleden

E.

E.

ik denk dat de samenvatting niet helemaal klopt

6 jaar geleden