Theodore Boone: The Abduction door John Grisham

Beoordeling 5.2
Foto van een scholier
Boekcover Theodore Boone: The Abduction
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 4e klas havo/vwo | 374 woorden
  • 30 mei 2012
  • 32 keer beoordeeld
Cijfer 5.2
32 keer beoordeeld

Eerste uitgave
2011
Oorspronkelijke taal
Engels

Boekcover Theodore Boone: The Abduction
Shadow
Theodore Boone: The Abduction door John Grisham
Shadow
ADVERTENTIE
Twijfel je nog over jouw studiekeuze?

Of heb je hulp nodig bij het inschrijven? Bezoek dan onze Extra Open Avond op 7 juni. Kom een kijkje nemen en voel hoe het is om te studeren bij Hogeschool Inholland. Wij staan voor je klaar! 

Meld je aan!

Vertaald uit het engels:

Theodore Boone: De ontvoering is een snelle ontroerend verhaal die ervoor zorgt dat een aantal aarzelende lezers gelukkig. Ik zeg sommige, omdat alle Grisham fictie voor volwassenen of kinderen, leest als juridische procedurals, en dat soort van nieuwe niet altijd het bezit van een belang van het kind (of volwassenen!). In de eerste Theo Boone, voelde ik dat er te veel juridisch jargon taal. Dit Theo Boone heeft een beetje van, maar het grootste deel van dit boek is een thriller. Beste vriend Theo van april, die we ontmoet in Theodore Boone: Kid Advocaat, is verdwenen in het midden van de nacht. April's gezinssituatie is niet ideaal. Haar ouders, terwijl het technisch gezien nog steeds getrouwd, niet echt samen te leven. April's vader is een deugniet en die is nog steeds bezig om rondkomen, spelen in zijn (slechte) band. Haar moeder rijdt een oude lijkwagen, leuren geitenkaas. April staat vaak alleen gelaten in het huis. Op de avond dat ze verdween, haar moeder ging voor de avond. Toen ze terugkwam, was april verdwenen.

Tegelijkertijd, verre neef April's Jack Leeper, ontsnapt uit de gevangenis en is waargenomen in het gebied. Het is ook ontdekt dat Jack en april waren penvrienden. De politie nul in op Leeper en vind hem. Maar Leeper zal niet op alle informatie over het meisje. Terwijl de politie draaien hun wielen, Theo neemt zijn onderzoek in een andere richting, en raad eens wie er gelijk heeft? Ik heb alleen gegeven dit boek een "milde bezorgdheid" rating, want wat voelt als een wanhopige situatie in de hele roman komt tot een goed einde.

Het draagt ​​herhalen dat ik dit boek veel meer dan de eerste Theodore Boone vond. Ik houd vooral hoe Grisham zijn instellingen behandelt als een ander personage in zijn boeken. Ik ben niet iemand te verlangen om te leven in het zuiden, maar iedere keer las ik een Grisham, mijn interesse is een piek voor plaatsen als Mississippi en Alabama. Ik hou ook van de familie interacties. Theo Boone is een leuke jongen met twee zorgzame ouders. Sommige van de dingen die Theo is betrokken bij de grenzen van de werkelijkheid voor een 13 jaar oude jongen, maar ik wil niet muggenziften, het is escapistische fictie.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.