The wives of Bath door Wendy Holden

Beoordeling 1.8
Foto van een scholier
  • Boekverslag door een scholier
  • 4e klas havo | 301 woorden
  • 10 augustus 2006
  • 4 keer beoordeeld
  • Cijfer 1.8
  • 4 keer beoordeeld

Boek
Auteur
Taal
Nederlands
Vak
Eerste uitgave
2005
Pagina's
480
Oorspronkelijke taal
Engels

Boekcover The wives of Bath
Shadow
The wives of Bath door Wendy Holden
Shadow
ADVERTENTIE
Help nu jouw favoriete goede doel door jouw mening te geven!

Hoe? Heel simpel. Geef je op voor het panel van Young Impact en geef jouw mening over diverse onderwerpen zoals gelijke kansen, diversiteit of het klimaat. Voor iedere ingevulde vragenlijst (+/- 1 per maand) ontvang je een bedrag dat je direct mag doneren aan een goed doel naar keuze. Goed doen was nog nooit zo easy!

Meld je aan!
Het boek gaat over twee stellen, Hugo en Amanda & Jake en Alice.
Ze lijken twee perfecte stellen, gemaakt voor elkaar. Hugo werkt als een makelaar, Amanda bij een modetijdschrift waar Alice ook werkt. Jake werkt niet, maar maakt een eigen magazine, over afval genaamd Get Trashed! Dat magazine gaat over hoe je beter met het milieu om kunt gaan. Alice gaat helemaal op min Jake’s magazine, dat ze zelfs wormen in huis laat, als biologische verteerders. Alice haar moeder vindt het geen goed idee, want als de baby komt, die ze eigenlijk in een haast besloten hebben dat ze ze wilden, zou dat niet goed zijn voor de baby. Alice neemt het voor Jake op en gooit de hoorn weer op de haak. Ondertussen wil Amanda ook nog een kindje, maar Hugo heeft het idee dat hij geen goeie vader zou zijn. Hij gaat naar een cursus om te kijken of hij wel een goeie vader zou zijn, en daar komt hij er achter dat hij toch wel een goeie vader lijkt.
Jake en Alice hebben gekozen voor dezelfde cursus, omdat ze zichzelf willen voorbereiden. Amanda wil bevallen in het beste ziekenhuis, maar dat lukte niet. Daarentegen lukte het Alice wel, maar dat was per toeval.

Want Alice’ verzekering dekte haar ongeval, dus kwam ze in het beste ziekenhuis. Uiteindelijk krijgen ze allebei een baby en haten de ouders elkaar. Ze halen het bloed onder elkaars nagels vandaan….

Genre: Drama, Komedie.

De titel ‘The Wives Of Bath’ slaat op Amanda en Alice, die in Bath wonen, een soort ‘Desperate Houswives’ verhaal

Ik vond het wel een leuk boek, want ik ben fan van desperate houswives, ik vind het echt een leuk boek en ik zal zeker nog wat uit de bieb halen van Wendy Holden, want ze schrijft écht leuk.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.