The ghost next door door R.L. Stine

Beoordeling 7.3
Foto van een scholier
  • Boekverslag door een scholier
  • groep 8 | 323 woorden
  • 31 juli 2007
  • 31 keer beoordeeld
  • Cijfer 7.3
  • 31 keer beoordeeld

Boek
Vertaald als
Het spookt bij de buren!
Auteur
Genre
Taal
Nederlands
Vak
Eerste uitgave
1993
Pagina's
144
Oorspronkelijke taal
Engels

Boekcover The ghost next door
Shadow
The ghost next door door R.L. Stine
Shadow
ADVERTENTIE
Studententijd zomerspecial

Heb jij de Zomerspecial van Studententijd de podcast al geluisterd? Joes, Steie, Dienke en Pleun nemen je mee in hun zomer vol festivals, vakanties en liefde. En kijken ook alvast vooruit naar de introductietijd van het nieuwe collegejaar. Luister lekker mee vanaf je strandbedje, de camping of onderweg. 

Luister nu!
Titel: Het spookt bij de buren
Serie: Kippenvel
Genre: griezel

Hoofdrolspelers: Chantal en Maik

Het boek begint als Chantal wakker word uit een droom waarbij ze droomde dat haar huis in de brand stond.
Zij heeft vakantie en gaat buiten spelen daar komt ze een buurjongen tegen die Maik heet, maar ze kent hem
helemaal niet, raar denkt ze. Maar ze worden toch bevriend, ze beleven allemaal avonturen. Maar er gebeuren toch allemaal rare dingen, zoals: Maik valt van het dak en heeft helemaal niks, dan denkt ze misschien is het wel een geest daar denkt ze veel over na, want Maik heeft ook nog vrienden die ze niet kent maar ze zitten wel allemaal op de zelfde school, gek he? Ze begrijpt het allemaal niet zo. Ze was die jongens een keer stiekem achterna gelopen, toen ze kattenkwaad gingen uithalen, dat liep helemaal uit de hand en daardoor ging er een huis in de brand waar bij Maik opgesloten zat in het vuur en Chantal hem ging redden en dat lukte ook nog. Een dag later was Chantal bij Maik op bezoek, zijn moeder en een buurvrouw waren er ook, maar het leek wel of ze Chantal niet zagen staan, raar he? Maik zij tegen zij moeder en de buurvrouw dat hij gered was door Chantal het buurmeisje, toen zij de buurvrouw dat kan helemaal niet, want die is al vijf jaar dood samen met haar moeder gestorven aan een brand. Toen begreep Chantal dat zij de geest was en niet Maik. Ze was terug gekomen om Maik te redden uit een brand terwijl ze zelf erin dood was gegaan. Toen hoorde ze een stem, het was haar moeder die vanuit de hemel riep Chantal kom!!!!!!!!!!!! JE TAAK IS VOLBRACHT.!!!!!!!!!!

Beoordeling: ik vond het een leukboek om te lezen maar wel moeilijk om het te begrijpen ik raad het aan om het iedereen te lezen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! maar je moet er goed bij nadenken!!!!!!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "The ghost next door door R.L. Stine"