The eye of the tiger door Wilbur Smith

Beoordeling 4.3
Foto van een scholier
Boekcover The eye of the tiger
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • vmbo/havo | 331 woorden
  • 5 januari 2016
  • 8 keer beoordeeld
Cijfer 4.3
8 keer beoordeeld

Boek
Auteur
Taal
Nederlands
Vak
Eerste uitgave
1987
Pagina's
403
Oorspronkelijke taal
Engels

Boekcover The eye of the tiger
Shadow
The eye of the tiger door Wilbur Smith
Shadow
ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Samenvatting:

Harry Fletcher heeft op het eiland St mary een bootverhuur deze eiland ligt in de Indische Oceaan. hij heeft zelf ook een eigen boot.

Harry kon dit allemaal betalen door dat hij vroeger veel geld heeft gestolen, doordat hij zijn baard weg is en een valse ID  kaart heeft gekocht kunnen e hem niet meer vinden.

Harry heeft op zijn eigen schip een crew Chubby en Angelo.

op een dag komen er twee bekende van Harry ze heten  Materson en Guthry.

Materson en Guthry willen graag duiken met Harry’s schip  de mannen willen niet dat zijn crew mee gaat duiken. de mannen bieden veel geld aan, Harry accepteert dit en zo gaan ze duiken.

als ze aan het duiken zijn stelt Materson en Guthry voor om een schat te midden van de koraalriffen te zoeken, Harry twijfelt heel erg aan het einde dag zegt Harry dat ie mee gaat.

de volgende dag gingen Harry,Chubby,Angelo Materson en Guthry en nog paar andere mensen op zoek. ze gingen met een boot van Harry.

nadat ze de schat gevonden hadden komt iemand er achter dat er een bom is geplant en dat ie elk moment af kan gaan, iedereen springt van de boot af behalve Harry en zijn crew en een meisje lorna die hij op de boot heeft ontmoet, lorna ging de bom onschadelijk maken en Chubby en Angelo pakken de schat maar als ze daar aankomen blijkt er toch noch bewakers te zijn die willen de schat voor hun zelf houden en zij schieten Angelo en Chubby dood.

Harry pakte stiekem 1 diamant en sprong in het water, hierdoor waren de bewakers afgeleid en kon lorna de hele schat pakken. als ze aan land komen, komen ze er achter dat de diamant the Eye of the Tiger heet, later ontdekken ze dat de diamant van de president is. Harry en lorna gaan terug naar st mary en daar geeft Harry de diamant aan de president.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "The eye of the tiger door Wilbur Smith"