Road to nowhere door John Milne

Beoordeling 6.4
Foto van een scholier
Boekcover Road to nowhere
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 1e klas vwo | 156 woorden
  • 3 augustus 2017
  • 102 keer beoordeeld
Cijfer 6.4
102 keer beoordeeld

Boekcover Road to nowhere
Shadow
Road to nowhere door John Milne
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

In dit boek is Nick, de hoofdpersoon, boos op zijn ouders en gaat hij met zijn hond, Zip, een stukje lopen. Op het strand ziet hij een boot met de buurman erop, er stopt een bestelbus. Later komt de boot van zee afgeladen met mensen, de mensen stappen in de bestelbus.

Een paar dagen later ziet Nick de bestelbus uit de bocht vliegen, hij gaat de mensen helpen. Een van hen, Maxim, vertelt hem dat ze illegale immigranten zijn; hij vraagt hem om zijn zusje te zoeken. Nick vind het zusje een paar dagen later en vertelt het aan Maxim, die met hem mee gaat om haar te bevrijden. Ze wordt bevrijd maar Maxim wordt gevangengenomen. Maxim en een paar anderen worden door de mensensmokkelaar teruggestuurd naar hun eigen land, terwijl de politie de mensensmokkelaar oppakt. De boot wordt teruggehaald en Maxim en Julia (Maxims zusje) zijn weer bij elkaar; ze mogen bij Nick wonen.

REACTIES

S.

S.

Inplaats van julia heet zijn jongere zusje maria

6 jaar geleden

D.

D.

Julia = Maria

6 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Road to nowhere door John Milne"