Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Mad about the boy door Paula Craig

Beoordeling 2.2
Foto van een scholier
Boekcover Mad about the boy
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 3e klas vmbo | 323 woorden
  • 1 augustus 2006
  • 9 keer beoordeeld
Cijfer 2.2
9 keer beoordeeld

Boekcover Mad about the boy
Shadow
Mad about the boy door Paula Craig
Shadow
Het verhaal heet Mad about the boy en is geschreven door Paula Craig. Samenvatting. Katie gaat met haar ouders op vakantie. Maar ze wist niet meer zeker of ze wilde gaan, want ze kreeg ruzie met haar vriendje Mark. Dat vertelde ze tegen haar beste vriendin Pam. Die zei dat ze even rustig aan moeten doen en gewoon op vakantie moet gaan. Op vakantie gingen haar ouders oude monumenten in de heuvels bekijken. Katie genoot van de rust en de stilte. Ze ontmoette bij het zwembad een jongen Jamie. De ouders van Katie vonden het leuk dat ze een leeftijdsgenootje had om een de vakantie mee door te brengen. Ze hadden een leuke tijd. Katie zag hem als een gewone vriend, maar zo zag Jamie dat niet. Net voordat ze in het vliegtuig stapt om terug te gaan komt Jamie en geeft haar een papiertje met zijn telefoonnummer. Als ze thuis is gaat ze het meteen aan Pam alles vertellen. Maar daar is Mark ook. Katie word boos omdat Pam achter haar rug om een relatie heeft met Mark en gaat boos weg. Als ze wegloopt voelt ze een papiertje van Jamie in haar zak en is ze opeens een stuk vrolijker. Hoofdpersonen. De hoofdpersoon is Katie. In het verhaal is ze best wel onzeker, ze weet niet wat ze met mark aanmoet. Ze is niet verlegen vind ik want ze gaat makkelijk met Jamie om en is niet verlegen naar hem toe. Ze is aan het einde van het verhaal best wel boos omdat haar vriendje met haar beste vriendin gaat, achter haar rug om.
Achtergrond van de tekst. Het verhaal speelt zich ongeveer af in deze tijd. Dat kan je zien aan omdat de familie op vakantie gaat. En Katie en Jamie naar een disco gaan. Het verhaal speelt zich eerst af bij Katie’s huis. Dan in Italië en als ze terug zijn uit Italië weer in Katie’s woonplaats.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Mad about the boy door Paula Craig"