Love by design door Kieran McGovern

Beoordeling 6.3
Foto van een scholier
Boekcover Love by design
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 3e klas vmbo | 511 woorden
  • 23 september 2003
  • 88 keer beoordeeld
Cijfer 6.3
88 keer beoordeeld

Boekcover Love by design
Shadow
Love by design door Kieran McGovern
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
LEESVERSLAG ENGELS Titel: Love by design Vertaling: Liefde met tekenen
Auteur: Kieran MC Govern
Hoofdpersonen: Tom, Rita en Spooner
Niveau: Early Blackbirds Korte samenvatting: Tom neemt een baantje in de bibliotheek. Op een dag komt er een knap meisje met diepbruine ogen en bruin haar langs ze heet Rita. Ze raken aan de praat en ze komt steeds vaker langs. Ze vertelt Tom dat ze graag model wil worden maar dan geen modellenbureau haar wil. Op een dag leest Rita in de krant een advertentie waarin modellen worden gevraagd. Ze reageert erop en ze mag langskomen. Daar zit een ene Mr Spooner, Tom vindt het maar een rare man, maar Rita is helemaal weg van hem. Ze is aangenomen en Spooner vraagt of Tom ook zijn handtekening wil zetten als getuige. Hij wil het eigenlijk niet doen maar hij doet het toch maar om de droom van Rita niet te verpesten en Rita dreigt er bijna toe. Hij is vooral boos op Rita vanwege dat hij de handtekening moest zetten van haar. Na een half jaar geen contact te hebben gehad met Rita krijgt hij op Valentijnsdag een brief dat Rita en Spooner gaan trouwen. Diezelfde dag komt de politie nog in bibliotheek met het papiertje dat hij heeft ondertekend, de politie vertelt Tom dat Spooner een crimineel is. Op de bruiloft wordt Spooner gearresteerd. De beste vrienden van Tom vragen of hij meegaat na een feest, daar ontmoet hij Rita weer. Ze raken verliefd op elkaar en krijgen verkering. Rita wil geen model meer worden ze ontwerpt nu dingen voor een modeblad. Onderwerp: Liefde en ook een beetje avontuur.
Ben je anders gaan denken?: Ja, wel een beetje, nou weet je dat niet alle advertenties betrouwbaar zijn die een krant of tijdschrift staan. Hoofdpersonen: Tom: een normale jongen met zwart haar en bruine ogen. Hij vindt het wel een beetje raar dat hij een half jaar niks meer van Rita hoort. Rita: een meisje dat een baan zoekt als model en komt steeds vaker bij de bibliotheek. Ze heeft bruine ogen en bruin haar. Spooner: een rare man hij is een crimineel en is zogenaamd op zoek naar modellen zijn uiterlijk wordt niet echt beschreven. Beoordeling: Het is een leuk boek om te lezen maar sommige bladzijdes zijn wel moeilijk maar als je ze dan 2 keer leest dan snap ik het wel. Het is zeker de moeite waard om dit boek te lezen. Verwerkingsopdracht 4A Lief dagboek, Ik heb tijdens mijn baantje in de bieb een leuk meisje ontmoet. Die opzoek was naar een baantje als model, ze zag op een gegeven moment een advertentie in de krant staan modellen gezocht. Rita gaf zich daarvoor op. Een half jaar heb ik niks van haar gehoord toen kreeg ik op Valentijnsdag een brief dat ze ging trouwen met Spooner. De man van de advertentie. Die dag kwam ook de politie bij mij met de mededeling dat Spooner een crimineel is. Spooner is gearresteerd op bruiloft. Na al die tijd heb ik Rita weer gezien en sindsdien hebben wij verkering. Groetjes Tom

REACTIES

Z.

Z.

goed geschreven maar dat stuk van het dagboek
staat er niet bij mij!!!

20 jaar geleden

H.

H.

hoi goed boek hee
moest jij ook een creatieve opdracht maken

13 jaar geleden

M.

M.

Echt goed geschreven heb er veel aan

8 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Love by design door Kieran McGovern"