Judith and Spider door Mike Scott

Beoordeling 7
Foto van een scholier
  • Boekverslag door een scholier
  • 3e klas havo | 516 woorden
  • 16 augustus 2006
  • 24 keer beoordeeld
  • Cijfer 7
  • 24 keer beoordeeld

Boek
Auteur
Genre
Taal
Nederlands
Vak
Eerste uitgave
1992
Pagina's
128
Oorspronkelijke taal
Engels

Boekcover Judith and Spider
Shadow
Judith and Spider door Mike Scott
Shadow
ADVERTENTIE
Help nu jouw favoriete goede doel door jouw mening te geven!

Hoe? Heel simpel. Geef je op voor het panel van Young Impact en geef jouw mening over diverse onderwerpen zoals gelijke kansen, diversiteit of het klimaat. Voor iedere ingevulde vragenlijst (+/- 1 per maand) ontvang je een bedrag dat je direct mag doneren aan een goed doel naar keuze. Goed doen was nog nooit zo easy!

Meld je aan!
Als Judith samen met Peggy door de winkelstraten loopt ziet ze een bekend gezicht. Het is Spider.
Ze heeft hem al 6 maanden lang niet gezien.Toen ze hem voor het laatst had gezien waren ze met een busje op pad en door een blokkade heen gereden . Spider was gevlucht uit het ziekenhuis.De politie zit Spider nog steeds achterna. De Ryan’s hebben tegen de politie gezegd dat het busje gestolen was. Ze volgt Spider . Op een gegeven moment ziet ze dat Spider wordt achterna gezeten door de broers Ryan: Mickser en Jed.Spider ontsnapt. Spider mag die avond bij Judith blijven slapen.
De politie denkt dat Spider Judith bedreigd en gekidnapt heeft, omdat ze eerst de politie had gebeld en daarna had gezegd dat ze helemaal niet gebeld had. Meteen worden de ouders van Judith gebeld maar die geloven het niet. En dit alles door Kathleen.

Judith en Spider gaan weg via de trein. Die avond komen de ouders van Judith weer thuis.
De Ryan’s waren nog steeds aan het zoeken naar Judith en Spider. Na een tijdje zoeken hadden ze een aanwijzing een meisje achter de kassa had hun gezien. Omdat de vader van Judith bang is dat Judith nooit meer terug komt huurt hij een detective in. Barbera Harper is de detective.
Spider weet dat de familie Ryan aan geld komt door te stelen en hij besluit om informatie te verzamelen over de volgende de inbraak. Spider komt er achter waar de volgende inbraak zich bevind. Judith en Spider bedenken dat de politie de Ryan’s op heterdaad moet betrappen tijdens de inbraak. Als Judith wakker wordt is Spider weg. Spider komt terug en heeft een auto gestolen. Judith is daar boos over.Maar SPider vindt dat hij niet anders kon. Ze gaan naar de plaats waar de overval gaat plaats vinden. De Ryan’s waren al bezig met inbreken.Judith moest in de auto blijven maar hij bleef wel erg lang weg Judith werd ongerust.. Ze begon Spider te roepen.Spider ging terug maar de Ryan’s hadden het gehoord.Toen ze weg wouden rennen werd Spider aangereden door een vrachtwagen.. De Ryan’s reden achter Judith aan en ze wordt meegenomen.Spider belt Judith’s vader op die mee wil helpen.Hij doet mee. Spider wil alleen dat er geen politie aan te pas komt.
De vader van Judith komt eraan samen met de privé detective en de rest. Spider komt erachter waar het verblijf is v/d Ryan’s. De Ryan’s willen 1 miljoen pond voor Judith Als ze het niet gaven binnen een half uur zou hij een vinger van haar af snijden. Judith krijgt ruzie met Kathleen. Spider en Vader van Judith waren ook al aangekomen in die tijd..
Judith kreeg zich los en pakt een mes en stad Kathleen. Kathleen begon te gillen.DE vader van JUdith dacht dat ze iets met Judith hadden gedaan en belde gelijk de politie.Na een tijdje arriveert de politie en pakken de Ryan’s op . Spider krijgt de excuses van de politie en de Ryan’s krijgen 15 Jaar gevangenisstraf.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Judith and Spider door Mike Scott"