I know what you did last wednesday door Anthony Horowitz

Beoordeling 5
Foto van een scholier
  • Boekverslag door een scholier
  • Klas onbekend | 294 woorden
  • 5 juni 2007
  • 168 keer beoordeeld
  • Cijfer 5
  • 168 keer beoordeeld

Boek
Vertaald als
Overleven op krokodil-eiland
Auteur
Taal
Nederlands
Vak
Eerste uitgave
2002
Pagina's
80
Oorspronkelijke taal
Engels

Boekcover I know what you did last wednesday
Shadow
I know what you did last wednesday door Anthony Horowitz
Shadow
ADVERTENTIE
Help nu jouw favoriete goede doel door jouw mening te geven!

Hoe? Heel simpel. Geef je op voor het panel van Young Impact en geef jouw mening over diverse onderwerpen zoals gelijke kansen, diversiteit of het klimaat. Voor iedere ingevulde vragenlijst (+/- 1 per maand) ontvang je een bedrag dat je direct mag doneren aan een goed doel naar keuze. Goed doen was nog nooit zo easy!

Meld je aan!
Samenvatting
Nick en Tim zaten rustig te eten in de Zomervakantie. Tim keek snel de post door, een brief van mamma en pappa ze zijn nog steeds in Australië op vakantie, nog een paar rekeningen en nog een brief van Rory McDougal hij zat vroeger bij Tim op school.
Rony Vraagt of hij naar het krokodil-eiland komt als hij komt zou hij €1000 krijgen. Het krokodil-eiland is wel in Schotland, hij gaat met de trein, de 1e klasse. Rory Mcdoual was muliti-Mac-Miljonair hij had de rekenmachine uit gevonden en had krokodil-eiland voor zich zelf gekocht. Tim en Nick waren alleen thuis en Tim kon Nick niet alleen thuis laten hij is nog maar 14 jaar. Tim wisselde het 1e klas kaartje in en kocht twee 2e klas kaartjes. Ze kwamen aan in Schotland en gingen met een boot naar het krokodil-eiland. De boot heet de Zilveren plak. Op de boot zagen ze ook nog oude klas genoten van Tim. Ze kwamen aan bij het krokodil-eiland en ging het huis van binnen bekijken ze zochten ook Rony maar ze konden hem niet vinden ze keken in de slaap kamer en daar lacht hij in 3 stukken gehakt iedereen schok zich dood. Iedereen wouden gelijk terug naar het vasten land maar ze moesten met de boot ze zochten naar telefoons en die waren weggehaald en ze hadden geen bereik op het eiland.
Ze zijn gevangen op het krokodil-eiland. Ze ging ene vergadering organiseren hoe ze nou verder moeten, om 8 uur ze kwamen allemaal bijeen maar……….. niet. Tim keek op haar kamer en daar lag ze dood. Iedereen was van slag waarom is ze vergiftigd en hoe? En waarom is ze vermoord? Iedereen werd gek 2 doden op 1 avond, wat moeten ze nu iedereen verdachte elkaar en niemand was meer te vertrouwen.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

K.

K.

het staat vol fouten bvb: rory is niet in 3 gehakt maar in 2 en ze kwamen niet om 8 bijeen maar om 9 uur. Er zijn nog zo veel fouten in die samenvatting

11 jaar geleden

T.

T.

Wat een slechte samenvatting! Er staan super veel fouten in! Als ik jou was zou ik bijles gaan nemen voor Nederlands.

9 jaar geleden

J.

J.

geweldig!!!!! :-)

6 jaar geleden

M.

M.

ben je blind?

3 jaar geleden

B.

B.

samenvatting is niet eens compleet
dat kan echt niet en gebruik aub volledige namen

4 jaar geleden

B.

B.

tip
lees eerst twee keer het boek en maak aantekening voordat je zomaar zo een samenvatting maken en lees dan de derde keer het boek om te controleren of de aantekeningen kloppen

4 jaar geleden

B.

B.

dus ik geef voor dit boekverslag een 2

4 jaar geleden