Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Girl, 15, charming but insane door Sue Limb

Beoordeling 5.9
Foto van een scholier
Boekcover Girl, 15, charming but insane
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 3e klas havo | 342 woorden
  • 22 augustus 2006
  • 17 keer beoordeeld
Cijfer 5.9
17 keer beoordeeld

Boekcover Girl, 15, charming but insane
Shadow
Girl, 15, charming but insane door Sue Limb
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Zakelijke gegevens titel: meisje 15. mooi maar maf. auteur: Sue Limb
uitgever: van Goor
jaar van verschijen: 2003 Samenvatting inhoud Het verhaal gaat over een 15 jarige meisje genaamd Jess. Een meisje dat smoorverliefd is op Ben Jones, een jongen die haar niet zag staan tot dat zijn beste vriend en Jess' beste vriendin Flora, die alles is wat Jess ook wil zijn: rijk, knap een studie bol die niet hoger kan halen dan een 9, verkering krijgen. Als Ben Jones haar een keer mee uitvraagd naar een feestje van Tiffany's broer Jack, waar een band wordt afgedraaid van meisjes die een week geleden gebruik hebben gemaakt van hun toilet op Tiffany's feestje, wordt Jess erg zenuwachtig. Jess heeft die dag ook gebruik gemaakt van hun toilet en wil niet dat de hele school er achter komt dat ze tegen haar borsten praat en haar ontblote lijf zien, waar ze minestronesoep van afveegde. Maar gelukkig heeft Fred, een hele goede vriend van Jess, de band gestolen en een dag daarna aan Jess gegeven. Als Jess maandag s'ochtends naar school gaat ontwijkt Fred haar en er gaan geruchten rond dat zij verkering heeft met Ben Jones en dat zij de rede was dat hij laat was voor voetbal training, terwijl hij haar alleen maar een film kwam brengen. Jess krijgt de kans om als komiek op te treden op de slotavond. Maar als ze ziek wordt moet Flora het van haar over nemen. En het was een succes! Verder bekend Fred dat hij haar negeerde omdat hij dacht dat zij en Ben Jones verkering met elkaar hadden en dat hij gevoelens heeft voor Jess. En vraagt haar dan ook of ze verkering willen! Jess: grappig, gevoelig, jaloers en verliefd
Fred: behulpzaam en verliefd

Flora: verliefd Mijn mening Ik vond het een grappig, realistisch, leuk boek. Ik vond het grappig omdat Jess in grappige situaties terecht kwam. Ik vond het boek ook realistisch omdat Jess' gevoelens vaak overeenkomt met de gedachten van de meeste tienermeisjes. En de combinatie van grappig en realistisch maakt dit tot een leuk boek.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Girl, 15, charming but insane door Sue Limb"