Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

De rand-Xtreme door Ben Bo

Beoordeling 5
Foto van een scholier
Boekcover De rand-Xtreme
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 2e klas havo/vwo | 466 woorden
  • 20 augustus 2006
  • 35 keer beoordeeld
Cijfer 5
35 keer beoordeeld

Boekcover De rand-Xtreme
Shadow
De rand-Xtreme door Ben Bo
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Titel: de rand X-treme
Schrijver: Ben Bo
Verslag: ABC verslag
Alleen stond Declan bij de muur bij het spoor te spuiten, mislukkeling dat spoot hij. Boven het geluid van het spuiten hoorde hij een stem, het was Jaz die zij dat hij hun muur pikte. Chromen spuitbussen vielen op de grond en werden het gras in getrapt: Declans eerste reactie. Declan moest om niet te boeten voor zijn daden een test volbrengen: s’nachts zijn tag op een face zetten. Eerst voelde Declan er niks voor maar toen hij bedacht dat hij bij de UXT’s kon komen deed hij het toch. Fuck it dacht Declan toen er een trein aan kwam, hij viel en alles werd zwart. Gelukkig heeft Jamal hem gered anders was ik dood geweest. Heet was het heel heet, waarom waren ze nou deze loods in gegaan dacht Declan we branden allemaal dood! Iedereen was tegen hem geworden sinds de brand in de loods, zelfs zijn ouders dus ging Declan maar akkoord met het start 2 project dat Jaz die ook bij het hulp centrum was geweest helaas niet had kunnen krijgen. Ja hallo dacht Declan toen hij hoorde dat hij in de skihut boven op de berg bij een oude indiaan elke dag om 5 uur op moest staan om te helpen in het restaurant
Kan er dan niks goed gaan dacht Declan tot hij Manu ontmoette. Leuk dacht Declan dat ze me wil leren snowboarden dan kan ik ontsnappen. Maar een tijdje later ging Manu met een groep mee de berg op, Declan wilde ook mee maar het mocht niet. Niemand kan me tegenhouden niet te gaan dacht hij en ging toch mee en vond de groep. Onderweg naar beneden met de groep gaat mad dog een jongen uit de groep een stunt doen over een natuurlijke schans maar door de trilling komt er een lawine. Pijnlijk valt Declan hij is dus nog niet klaar voor de wedstrijd. Qua spullen zou hij wel winnen maar hij moet nu toch aan Manu vertellen waarom hij hier is. Raar waarom kijken al die mensen naar me dacht Declan. Snel liep hij naar de winkel van Manu’s vader hij klopte aan maar werd niet binnen gelaten. Terug naar de skihut zag hij de journalist die bij de brand het had afgekraakt. Uit geput vond hij Manu hopelijk ben ik eerder dan die journalist maar aan haar reactie te merken niet. Vragend en boos keek ze en boos was ze omdat hij het haar niet had verteld. Weer had Declan het gevoel alsof niemand van hem hield of aardig vond. X-treme boarding was nu aan de beurt hoorde hij. Yoghurt zat er in zijn hoofd tenminste zo voelde het. Zoef opeens stond de auto van het hulp centrum naast hem hij kon weer naar huis.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "De rand-Xtreme door Ben Bo"