Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Aangespoeld door Anna Woltz

Beoordeling 5.3
Foto van een scholier
Boekcover Aangespoeld
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 1e klas vmbo/havo | 301 woorden
  • 20 april 2011
  • 90 keer beoordeeld
Cijfer 5.3
90 keer beoordeeld

Boekcover Aangespoeld
Shadow
Aangespoeld door Anna Woltz
Shadow

Samenvatting
Op het Griekse eiland Kavos ontmoet Thomas meteen na aankomst het half griekse meisje Nika. Na de welkoms barbeque gaan Thomas en Nika naar een afgelege stuk stand. Thomas zegt dan die rots is grappig het lijkt net een aangespoeld meisje. Nika begind hard te rennen. Als ze bij het meisje durf ze niet verder want ze denkt dat ze dood is.  Thomas gaat naar haar toe en ze blijkt nog te leven. Het meisje zit onder de schrammen en heeft een hele grote snee in haar bijbeen. Nika zegt dat ze de doktor wil gaan halen maar dat wil ze niet en ze wil al helemaal niet de politie. Dus zit er voor Thomas en Nika niks anders op om haar zelf te helpen. Thomas blijft bij het Jente slapen in het dropje waar ze haar naar toe hebben getild. Jente blijft maar nachtmerries hebben. En verteld steeds meer verhalen over hoe ze in de zee is gekomen. Maar het klinkt nogal ongeloofwaardig. Op een dag beld Jente haar vader en verteld dood leuk dat ze bij Annemarie logeerd. Thomas en Nika bellen die vader ook op en vertellen dat Jente bij Annemarie logeerd.

Als het beter met Jente gaat mag ze een keer mee naar de musikal waar Nika en Thomas in spelen. Het meisje dat de jongste dochter van de kapitein speeld is ziek dus mag Jente dat doen ze is helemaal blij.

Na een paar dagen bedenken Thomas en Nika het zotte plan om naar de haven te gaan waar de vader van Jente is met zijn vriendin. En ze vertellen hem alles over dat ze overboord is gesprongen enc.

De vader van Jente komt ook bij de Sound of Music kijken als die musiqual word opgevoed. En gelukkig komt alles weer goed tussen vader en dochter

REACTIES

H.

H.

jaa, wat is dit voor een samenvatting.. heel veel informatie.. bedankt -__-

12 jaar geleden

P.

P.

boordevol spelfouten
let daarop!

12 jaar geleden

I.

I.

veel te kort, veel spelfouten, echt een klote samenvatting

12 jaar geleden

M.

M.

VEEL TE VEEL SPELFOUTEN!!! EN ER MIST OOK ECHT HEEL WAT INFORMATIE!!!

12 jaar geleden

B.

B.

Na de eerste 2 regels al gestopt met lezen 0_0 SUPER VEEL SPELFOUTEN !

12 jaar geleden

T.

T.

dit is echt heel handig morgen boekentoets hier over nu effe leren

7 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Aangespoeld door Anna Woltz"