Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Ein mann zuviel door Felix & Theo

Beoordeling 6.8
Foto van een scholier
Boekcover Ein mann zuviel
Shadow
  • Boekverslag door een scholier
  • 3e klas havo | 350 woorden
  • 17 april 2007
  • 93 keer beoordeeld
Cijfer 6.8
93 keer beoordeeld

Boekcover Ein mann zuviel
Shadow
Ein mann zuviel door  Felix & Theo
Shadow
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Felix & Theo
Ein Mann zuviel
Samenvatting Ein Mann zu viel Werner Hofinger neemt foto’s op het filmfestival in Berlijn, hij is fotograaf en journalist van beroep. Als hij klaar is met foto's nemen gaat hij naar het huis van zijn vriendin (Petra Weiser). Er ligt een briefje in dat huis met zijn naam erop en hij leest het: Je weet te veel. Wees voorzichtig, anders ben je binnenkort een dode man! Werner belt Helmut Muller op, hij is een detective en hij maakt een afspraak met hem. Als Werner bij Helmut op het kantoor van Helmut Muller is aangekome belt zijn vriendin op. Ze vertelt dat er ingebroken is bij haar thuis. De inbrekers hebben al zijn fotocamera's en foto's meegenomen. Helmut vraagt daarna wat er de laatste dagen gebeurd is. Werner antwoordt hierop dat hij naar het filmfestival is geweest om daar foto’s te maken en dat die foto’s nu ontwikkelt worden. Helmut vraagt of Werner de foto’s aan hem wil laten zien als ze klaar zijn. Het laatste doet Werner, Helmut gaat de foto’s bekijken op verdachte dingen. Later ziet hij op de achtergrond dat 1 man een andere man een pakketje geeft. Hij laat Werner de foto vergroten en dan herkent Bea Braun (de secretaresse) 1 van de mannen. Het is Glaser-Peter, hij is ontsnapt uit de gevangenis. De andere man kennen ze niet. Helmut gaat met de vraag wie de andere persoon is naar commissaris Schweitzer. Hij herkent hem ook niet, maar hij wil wel voor hem in het archief kijken. Toen de commissaris wist wie de tweede man was, meldde hij dat aan Helmut. De tweede man was Antonio Ferucci, ook iemand die in de gevangenis zat. Helmut verzint een plan: Werner gaat bij de Zoo foto’s maken, zodat Antonio en Glaser-Peter hem volgen omdat ze de foto nog niet hebben gevonden. Daar staan allemaal politieagenten. Als Antonio en Glaser-Peter Werner iets willen aandoen grijpt de politie in. Het plan wat ze hebben bedacht werkt en de criminelen gaan weer terug de gevangenis in. Later bleek dat ze handelden in drugs.

REACTIES

N.

N.

goeie samenvatting ! ;)

13 jaar geleden

S.

S.

goedee samenvatting!:D

13 jaar geleden

H.

H.

Goeie samenvatting, maar altijd die domme duitse boekjes.... pfff!!

12 jaar geleden

S.

S.

goeie samenvatting, heel handig, maar het mag iets gedetailleerder! bedankt verder!

10 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

Andere verslagen van "Ein mann zuviel door Felix & Theo"