Bovenbouwers gezocht!

Ben je bezig met je studiekeuze en doe je havo of vwo? Doe mee aan dit onderzoek over een Nederlandse universiteit. Vul de vragenlijst in en maak kans op één van de Bol.com bonnen!

Doe mee!

J.F. van der Poel

Beoordeling 6.8
Foto van een scholier
  • Biografie door een scholier
  • Klas onbekend | 150 woorden
  • 8 mei 2001
  • 295 keer beoordeeld
Cijfer 6.8
295 keer beoordeeld

Persoon
Taal
Nederlands
Vak

Schrijvers informatie
Van: J.F. van der Poel

J.F. van der Poel werd op 23 april 1937 te Veenendaal geboren. Na intensieve jaren met leidinggevende functie in het bedrijfsleven en ervaring uit zijn periode als kerkraadslid en zondagsschoolleider, heeft hij zich toegelegd op het schrijven van romans en kinderboeken met en actueel onderwerp. Diverse problemen op het gebied van de ethiek, zoals euthanasie, abortus, incest, e.a., dienden als onderwerp voor zijn inmiddels veel verkochte boeken.

Hij schreef onder andere de boeken;

§ Waarom ben ik anders (homofilie) § Een geschonden jeugd (incest) § Moeder waarom gaaf je mij weg (adoptie) § In de ban van de gokautomaat (gokverslaafd) § Sharons tranen drogen niet meer (euthanasie) § Geen plaats voor mijn kind (abortus) § Erger dan je denkt (houseparty’s) § Volk zonder land (zigeuners tijdens de Tweede Wereldoorlog) § Vlucht voor de werkelijkheid (alcohol) § Als niemand om je geeft (sekten) § Verboden liefde (schuldgevoel) § Japova trilogie (christenvervolging) § Verborgen Angst (minderwaardigheidscomplex)

REACTIES

.

.

te moelijk stom

12 jaar geleden

A.

A.

hoi

5 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.