Zonder Engels op niveau geen diploma

Beoordeling 0
Foto van Sophie
  • Betoog door Sophie
  • Klas onbekend | 405 woorden
  • 20 april 2016
  • nog niet beoordeeld
Cijfer
nog niet beoordeeld

Taal
Nederlands
Vak
ADVERTENTIE
Stap in jouw toekomst

Kom naar de Open Avond van Inholland op woensdagavond 29 maart van 17:00 - 20:00 uur. Proef de sfeer en ontdek onze opleidingen.

Meld je aan!

Zonder Engels op niveau geen diploma?

Wil je later internationaal werken? Of heb je misschien nog een beetje moeite met Engels? Avans heeft een oplossing gevonden. Want Avans (een hogeschool) vindt dat je Engels het niveau zou moeten zijn van een vwo leerling. En je Engels dus op niveau zou moeten zijn. Ben jij nou nieuwsgierig? Blijf dan vooral even doorlezen.

In deze tekst ga ik een paar argumenten geven over waarom je moet kiezen voor de methode van Avans.

Ten eerste. Je bent goed voorbereid voor je toekomst. Bij je sollicitatie val je gelijk op. Want op jouw CV staat dat je Engels kan op Vwo-niveau. Dus je hebt gelijk al een voorsprong op je concurrenten.

Ook als je een droom hebt om later internationaal te gaan werken, is je Engels op niveau een heel groot voordeel. De arbeidsmarkt wordt steeds internationaler, dat redeneert de hogeschool. Het niveau dat de hogeschool eist, is te vergelijken met het Engels waar Vwo-leerlingen examen in doen. Alleen wordt het op Avans toegespitst op de beroepssectoren. Als je naar de school zou willen zou je eerst een test moeten afleggen om te kijken op je Engels wel op niveau is.

Ook kom je in de klas met mensen, die op jouw niveau zitten qua Engels. Ook als je Engels niet zo goed is, maar toch naar die school wilt, heeft Avans daar wat op bedacht. Want als dat nou het geval blijkt te zijn, gaat Avans je bijles geven. Zodat je straks net zo goed mee kan doen als de rest van de klas.

Ook kan je je zo beter gaan richten op Engels, voor het geval je dat zou willen. Daar richt Avans zich dus ook op, meer dan andere scholen dat doen. Dat is ook zeker weten een voordeel voor later. Omdat je alweer die voorsprong hebt.

Natuurlijk is het ook gewoon fijn om een beetje Engels te kunnen spreken, want je hoort het continu om je heen. Engels is tenminste de tweede meest gesproken wereldtaal. Zo’n 1,8 miljard mensen spreken Engels. Dat is meer dan 27% van de gehele wereldbevolking.

Dus, kom je verder met de methode van Avans? Zeker weten. Je zult er ontzettend veel voordeel van hebben. Het meeste is het aan te raden aan mensen die er later ook echt iets mee willen gaan doen.  Want je verbreidt je toekomst daarmee zo ontzettend veel. Dus zou jij het willen?

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.