ADVERTENTIE
Hoe neem je netjes ontslag bij je bijbaantje?

Je vindt je bijbaantje niet meer leuk of je hebt iets anders gevonden, maar hoe neem je dan netjes ontslag? Je leest alle tips over het nemen van ontslag op Youngpwr.nl, het nieuwe platform met alle informatie over werken en starten met ondernemen.

Check de tips van Youngpwr!

BosjesmannenPapua's op Nieuw-Guinea, bosjesmannen in de Kalahari woestijn van Zuid-Afrika? Nee! Ik heb het hier over homoseksuele mannen die elkaar in de bosjes ontmoeten. Gezellig toch, zo'n onderonsje? Ja, een onderonsje is het zeker en gezellig zullen ze het ongetwijfeld ook hebben. Maar een theekransje is het allerminst... Ze bedrijven namelijk keiharde sex met elkaar in deze bosjes. Is dat nou zo erg? Nou, zolang deze bosjes middenin openbare bossen, parken en recreatiegebieden staan wel. Homo ontmoetingsplaatsen in openbare gebieden moeten worden ontruimd en afgeschaft!Stel, je bent lekker met je gezinnetje in het bos aan het wandelen. De zon schijnt en de vogeltjes fluiten, het is een prachtige dag. Opeens trekt je dochtertje je aan je mouw terwijl ze naar de bosjes wijst: ,,Mama, wat doen die blote mannen daar?" Je kijkt door de bosjes en ziet tot je grote ontsteltenis een groepje mannen hevig met elkaar tekeer gaan. Dan sta je mooi met je bek vol tanden.... Einde boswandeling. Deze bosjesmannen houden totaal geen rekening met een ander. Ze denken er niet bij na dat hun ge(d)rag in de bosjes een traumatische ervaring voor iemand anders, zoals een kind, kan zijn.

Bovendien is rotzooien in de bosjes erg onveilig. De meeste mannen die elkaar op dit soort plekken ontmoeten kennen elkaar niet, ze weten helemaal niks van elkaar, maar hebben toch vaak wissellende contacten. Velen van hen doen aan groepsex, waardoor de bescherming die een condoom biedt, mits die al wordt gebruikt, aanzienlijk wordt verkleind. Hierdoor is de kans op soa's extra groot.Ook is het zo dat deze homo ontmoetingsplaatsen prostitutie in de hand werken. Vooral verslaafde mannen zullen proberen hier hun lichaam te verkopen, zodat ze weer drugs kunnen scoren. Vaak gaat het hier ook nog om minderjarigen die door hun verslaving niet goed meer weten waar ze mee bezig zijn. Op deze ontmoetingsplaatsen is het makkelijk voor andere mannen om misbruik van deze -verslaafde- prostituées te maken.Sommigen vinden dat deze homo's geen andere keus hebben; op andere plaatsen worden ze scheef aangekeken. Dit is natuurlijk grote onzin. Zolang ze en publique geen wilde seksuele uitspattingen vertonen, kijkt niemand er meer vanop. En mochten ze dan toch vervelende reacties krijgen dan zijn er nog tal van andere plekken om elkaar te ontmoeten; denk aan homobars etc. En als dat geen uitkomst biedt is er altijd nog internet; een afspraak op een discrete plek is zo gemaakt.Dan zijn er nog de -met een vrouw- getrouwde homo's. Deze zijn natuurlijk als de dood dat hun vrouw achter hun vermeende homoseksualiteit komt. Uit angst dat ze een bekende zullen tegenkomen durven ze niet naar een homobar te gaan en internet is ook te riskant. De bosjes zijn dan een goed alternatief; als ze daar een bekende tegen het lijf lopen, kunnen ze altijd nog zeggen dat ze gewoon even gingen wandelen.,,Deze mannen hebben echt geen keus," zullen velen zeggen. Daar kan ik heel kort over zijn: ze hebben wel degelijk een andere keus en dat is uitkomen voor hun geaardheid.Nederland staat bekend om zijn tolerantie, maar er zijn grenzen. Natuurlijk moet iedereen in zijn waarde gelaten worden, maar de homo's die in de bosjes rondscharrelen moeten andere mensen die daar niet mee geconfronteerd willen worden ook in hun waarde laten. Misschien is het een goed idee om ergens een speciaal homobos aan te leggen waar dag en nacht bewaking rondloopt. Het is dan ook makkelijk om op minderjarigen en prostitutie te controleren. Hier kunnen de mannen dan ongestoord hun gang gaan en weet iedereen waar ze aan toe zijn.


REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

I.

I.

ik vind je stukje redelijk in elkaar zitten, maar je belicht wel alles vanuit jou standpunt...en je doet ..vind ik..heel erg negatief over homo's. En is het niet zo, dat er ook veel prostitutieplaatsen zijn waar vrouwen staan? en dat er dus ook veel heterostellen in de bosjes of de vrije natuur vrijen..of zoals jij zegt..raggen:S

t is dus allemaal wel heel erg eenzijdig en rechtlijnig hoor

miss moet je je oogkleppen eens af doen en je blik op de wereld wat verbreden!

15 jaar geleden

A.

A.

Heejj Hallo...
ik vind je betoog wel lache ;)
maar welk punt had je hiervoor ?!
XxxX Anke

15 jaar geleden

T.

T.

wat een dom betoog!! iemand met een beetje meer verstand van zaken zou heel wat betere argumenten kunnen bedenken om mensen ertoe te bewegen gewoon een boswandelingetje te laten maken op die plaatsen waar homosexuele mannen niet willen-of durven komen.. ( je eigen achtertuintje waar je dan je buren kunt bespieden!)

7 jaar geleden

Jan

Jan

Myra Wiracita is nog niet helemaal ingeburgerd lees ik in haar betoog. Weer iemand die doet aanzetten tot discriminatie van Homo's

2 jaar geleden

Jan

Jan

Zojuist aangifte gedaan tegen deze persoon van dit artikel bij de politie wegens discriminatie.

2 jaar geleden