Lesuitval, een mondkapjesplicht, onzekerheid over de eindexamens... Wij zijn benieuwd hoe jij met de coronacrisis omgaat en wat jij vindt van de maatregelen. Doe mee met ons corona-onderzoek! 😷🦠🏫 We zoeken nog extra jongens!

Doe mee


ADVERTENTIE
1500 euro winnen met je pws of sectorwerkstuk?

Check de online masterclasses van het Rijksmuseum waarin experts hun kennis en tips delen, zodat jij tot een goed onderwerp komt. En wist je dat je mee kunt doen aan de Rijksmuseum Junior Fellowship wedstrijd? Je maakt dan met jouw pws of sectorwerkstuk kans op 1500 euro en een traineeship!

Amerika moet stoppen met de aanvallen op Afghanistan!Amerika valt Afghanistan aan vanwege de aanslag van Bin Laden. Bij deze aanvallen komen veel onschuldige mensen om. Ik vind dat Amerika moet stoppen met deze bombardementen en een andere oplossing moet bedenken.Na de aanslag van Bin Laden op 11 september, is Amerika Afghanistan gaan aanvallen.

Er vallen ook bij deze aanvallen veel slachtoffers, die niks met de oorlog te maken hebben.

Ze bombarderen vooral grotten, omdat ze denken dat Bin Laden in grotten schuilt. Amerika weet alleen niet in welke grot hij zich kan bevinden, dus bombarderen zoveel mogelijk grotten. Deze aanvallen kosten veel geld en het kan niet gecontroleerd worden of er iemand (Bin Laden) aanwezig was in de verwoeste grotten.

Amerika doet wel iets voor de bevolking van Afghanistan, dachten ze. Ze laten vliegtuigen over het land vliegen die hulppakketten laten vallen. Die hulppakketten zijn geel van kleur, wat de clusterbommen ook zijn. Het is goed bedoeld, maar de bevolking wordt in verwarring gebracht en klopt er dus iets niet.

Amerika kan beter meer militairen naar Afghanistan sturen om Bin Laden en zijn aanhangers te zoeken en de inwoners te helpen (vanaf de grond). Dit duurt misschien wat lang, maar het is wel beter dan die luchtaanvallen, wat tot nu toe eigenlijk nog niks heeft opgeleverd.Ik snap het best dat de Amerikaanse bevolking het er mee eens is dat Afghanistan wordt platgebombardeerd, nadat Bin Laden veel onschuldige mensen heeft gedood met z’n aanslagen, maar Bin Laden is de vijand, niet de bevolking, die heeft er niks mee te maken.

Die kunnen er ook niks aan doen dat die Bin Laden in Afghanistan woont.(?)Dus ik vind dat Amerika moet stoppen met de aanvallen en een andere oplossing moet bedenken, omdat het teveel geld kost en onnodige slachtoffers maakt.


REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.