ADVERTENTIE
Heb jij hulp nodig bij het kiezen van jouw studie?

Thijs (22 jaar) kreeg hulp van onze studiekeuzeadviseur Marise. Door telefonische gesprekken en een aantal testen weet Thijs nu welke studie het beste bij hem past. Zijn tip: “Wacht niet af, ga op onderzoek uit en laat je adviseren!”

Vraag nu jouw persoonlijke gesprek aan!Vragen hoofdstuk 4


1. Het verschilt in de kleine details. Bij een replica heeft de maker van het origineel meestal het laatste

woord.2. Mensen vinden het leuk of mooi om replica’s van bijvoorbeeld bekende kunstenaars in huis te

hebben.3. Veel vrouwen doen de boodschappen en/of houden van winkelen.4. Ik vind het belangrijk om origineel te zijn als ik bijvoorbeeld een solicitatie gesprek heb.

Ik vind het belangrijk om te imiteren als ik iemand aan het lachen moet maken.

5. -er niet verwaarloosd uitzien

-fatsoenlijk blijven bij andere mensen

-op bepaalde momenten hard zijn of juist meelevend6. Je moet wel gevoel voor rithme hebben en muziekaal aangelegt zijn.7. Het moet mooi zijn en mensen aanspreken.8. Elvis VS. (a little less conversation) - The Jumper ( gecoverd door Destiny’s Child), ja.9. ja, de uitvoering wordt aangepast.10. Ze zijn begin vorige eeuw bedacht (ik heb het over de originele soap) door een Amerikaans zeepbedrijf.11. -aktie -schandalen

-sex -bekende situaties

-geweld -bedrog

-drama -romantiek

-humor -ongelukken12. -Jerry Springer-MTV

-The Box

-Nieuws

-Discovery Channel

-South Park13. Ze gebruiken verschillende punkers. Nee, ze staan gewoon op de foto om hun haar te laten zien.14. -Soaps, daar dragen ze meestal kleren die in zijn en dat willen jongeren dan ook hebben.

-Reclame, de reclame gooit ons dood met allemaal mode filmpjes.15. Dat mensen liever naakt zijn dan dat ze blind de mode acherna lopen. Ik ben niet zo’n naaktloper.16. Dan had hij aanzien.17. Kopie, hij schildert of maakt ze dubbel.18. De verf, lijst, stijl.19. Leuk, hij gebruikt veel kleuren ( vooral felle)20. Ze laten allemaal andere mensen ideeën verzinnen, die dan door hemzelf goedgekeurd moeten worden.21. Picknick op het gras van Manet. Zodat mensen weten dat hij het idee opgedaan heeft van Manet.22. Hij heeft bepaalde beeldelementen vervangen door abstracte kleuren en vormen.23. Manet tekent naar de werkelijkheid. Raimondie niet, die tekent vliegende paarden en engelen.24. Silence of the lambs, Hannibal, Lord of the rings, Star Wars, Harry Potter.25. Harry Potter. Het boek houd je in spanning, is uitgebreider en er zijn een aantal personages weggelaten in de film, bijvoorbeeld de geest Foppe of de humoristische conversatie tussen de centauers.26. Deze kunnen gebruikt worden om te verkopen als origineel. De originele makers verdienen niet aan de kopieën.27. Bij cd’s zie je dat ze gebrand zijn, omdat er geen merken van echtheid op staan. Bij kleding wijkt het label wat af van het origineel.28. Hij bekijkt zorgvuldig of het echt of namaak is met weegschaal en vergrootglas.29. Ik wil dat wel weten, want ik koop geen gebrande cd’s voor hetzelfde geld als het origineel.30. De originele is meestal het duurst. Dat vind ik belangrijk, omdat het waarschijnlijk van duurzamer materiaal gemaakt is.31. Ja, want hij heeft het gebouwd naar Chinese gewoontes32. Nee, want dat verpest de oiginele Chinese sfeer.33. Het rijksmuseum ziet er van buiten klassiek uit, en dat is binnen ook gehandhaaft.34. Ja, want meestal weet je zelf wel of je een bepaalde techniek hebt gebruikt, die voor jou kenmerkend is.35. Daarmee wordt de opkomst bedoeld. Dit is belangrijk want zo kun je nagaan of iets echt of namaak is.


REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit verslag. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.