Brit klaagt universiteit aan vanwege matige cijfers

Brit klaagt universiteit aan vanwege matige cijfers

22 november 2017 | Door David

Een 9,8 halen in plaats van een 10 voelt toch altijd een beetje lullig. Als je net dat ene stomme foutje niet had gemaakt, had je gewoon ALLES GOED!!  De Britse Faiz Siddiqui baalde er ook flink van dat hij net niet het hoogste cijfer kreeg voor zijn studie moderne geschiedenis. Daarom klaagt hij nu Oxford University aan voor 1,1 miljoen.

De 39-jarige man is er wellicht nu wat laat mee, maar toch durfde hij het aan om 17 jaar na dato zijn docenten de schuld te geven van zijn cijferlijst die net onder de top lag. Docenten zouden vaak afwezig zijn en medische informatie die over hem bekend was op de Universiteit zou niet zijn doorgegeven aan de examencommissie.

Moeilijkheden

Deze ’inadequate’ wijze van lesgeven zouden hem en zijn carrière nu in de moeilijkheden brengen. Om deze nalatigheid vanuit de Universiteit te compenseren eist Siddiqui maar liefst 1 miljoen pond (1,1 miljoen euro).

De Universiteit is het er echter niet mee eens en ontkent dat de lessen van de docenten van onvoldoende kwaliteit waren. Tot op de dag van vandaag werd de zaak uitgesteld.