Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Ben jij wel eens bedonderd toen je online iets wilde kopen? Wij doen onderzoek naar oplichting onder jongeren. Doe jij mavo of vmbo? Vertel dan over jouw ervaringen met oplichting (ook als je dat niet is overkomen) en maak kans op een Bol.com van 15 euro. Ga naar de vragenlijst. Duurt maar 5 minuten!

Merel

18 jaar - Varsseveld

Verhaal achter de foto's

"Ik heb foto?s gemaakt van de kinderen op mijn school. Ik heb als eerste foto?s gemaakt in de aula omdat dat school heel duidelijk weergeeft, want dit is iets wat iedere dag wel te zien is. De foto in het lokaal is ook iets wat iedere dag gebeurd. De foto van de fietsen is een heel dagelijks gebruik bij ons op school want bijna iedereen hier komt op de fiets. Als laatste de foto?s van de kinderen die de trap oplopen of het lokaal uitlopen is ook een dagelijks gebruik omdat dat iedere dag gebeurd. "