Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Ben jij wel eens bedonderd toen je online iets wilde kopen? Wij doen onderzoek naar oplichting onder jongeren. Doe jij mavo of vmbo? Vertel dan over jouw ervaringen met oplichting (ook als je dat niet is overkomen) en maak kans op een Bol.com van 15 euro. Ga naar de vragenlijst. Duurt maar 5 minuten!

Jurian

19 jaar - Hengelo gld

Verhaal achter de foto's

"In mijn foto collectie wil ik laten zien hoe een pauze op een middelbare school in Nederland er uit ziet. er valt met name te zien dat er jongeren zijn die gezellig of soms wat minder gezellig gezamenlijk pauzen houden op school. Wat nu erg opvalt is dat de mobiele telefoons erg veel gebruikt word en een grootte rol speelt in de tijd dat ze er gebruik van kunnen maken. er word vooral gebruikt gemaakt van Facebook, whatsapp, instagram en andere social media. Het blijkt wel altijd heel gezellig te zijn in de pauzes."