Door Scholieren.com te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy (voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018). Akkoord Instellingen aanpassen
Ben jij wel eens bedonderd toen je online iets wilde kopen? Wij doen onderzoek naar oplichting onder jongeren. Doe jij mavo of vmbo? Vertel dan over jouw ervaringen met oplichting (ook als je dat niet is overkomen) en maak kans op een Bol.com van 15 euro. Ga naar de vragenlijst. Duurt maar 5 minuten!

Eindexamencijfers uitrekenen


Dit programma kun bevat allerlei handige onderdelen waarmee je onder andere je eindcijfers kan uitrekenen. Ikzelf vond dit wel makkelijk, ik zit namelijk in de eindexamenklas en dan wil ik wel eens mijn cijfers uitrekenen maar met al die PTA's met al die procenten is dat best een rotwerk. Dit programma biedt de uitkomst. Je voert simpelweg je cijfers onbeperkt in met de bijbehorende wegingen en het programma doet de rest. Bij mij op school heb ik al veel positieve reacties gehad!

Download dit programma

Info over dit programma

Gemaakt door:

Luc

Online sinds:

2002-02-09

Programmeertaal:

basic

Geschikt voor:

Texas Instruments 83,Texas Instruments 83-Plus,Texas Instruments 84-Plus

Categorie:

Wiskunde - Overig

Beoordeling:

Waardering: