Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Film: Loverboy

Beoordeling 6.4
Foto van een scholier
  • Recensie door een scholier
  • 3e klas havo | 495 woorden
  • 26 juni 2007
  • 233 keer beoordeeld
Cijfer 6.4
233 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Recensie
De film loverboy is een goed verhaal in een leuke film. Het gaat over Denise, ze zit niet lekker in haar vel. Ze is 17 jaar en zit in de nieuwe HAVO klas. Ze heeft problemen met haar vriendinnen. Ze laten Denise opdraaien voor de dingen die zij doen en gebruiken haar. Ook heeft Denise problemen met haar moeder thuis. Haar moeder heeft vaak nachtdienst en dan moet Denise oppassen op haar gekke tante. Als ze het echt niet meer ziet zitten, komt hij. Ze is helemaal verliefd op een LOVERBOY.
Loverboy geschreven door Jacqueline Epskam, ook wel bekent van Drift en Verder dan de Maan, heeft weer een mooi verhaal neer gezet. Loverboy is niet alleen een heel leuke, mooie film maar ook heel realistisch. In de film zit liefde, misdaad en bedrog, dat zijn ongeveer de belangrijkste genre’s. Loverboy is geregistreerd door Lodewijk Crijns. Voor regisseur Lodewijk Crijns is Loverboy een breuk met de speelfilms die hij eerder maakte. Hij wilde duidelijk maken hoe klein het verschil is tussen een kabbelend leven en een hoerenbestaan en dat is hem aardig gelukt. Ik vind dat hij goed heeft laten zien hoe snel zoiets kan gebeuren en hoe makkelijk het soms kan gaan. Denise gespeeld door Monique van der Werff, die nu in Zoop speelt en bekend is van de films Zoop in Afrika en Zoop in India en Micheal, gespeeld door Dragan Bakenma, hij speelt in Zwarte zwanen en is ook bekend van Drift, spelen samen een goed stel. Denise wordt verliefd op de rijke uitgevende jongen, Micheal. Hij is een loverboy en gebruikt Denise alleen maar om haar in de prostituee te krijgen. Maar later wordt hij verliefd op haar. Dragen en Monique spelen allebei heel goed. Alleen hun knipperlichtrelatie vond ik niet echt geloofwaardig en het trippelmilieu lijkt mij ook niet zo gezellig en prettig als het nu wordt verteld, het kan er na mijn idee veel erger aan toe gaan. Ik vond het einde van de film een beetje flauw, maar de manier hoe ze er achter komt dat Micheal een loverboy is, is goed gedaan. Aan het einde wordt Denise geroepen door een vriend van Micheal die in de auto zit. Denise komt erop af en krijgt een kras langs haar gezicht met een mes. Ik vind jammer dat het zo eindigt, ik had het graag anders willen zien maar zo kan er wel een vervolg op gemaakt worden.

Loverboy, het is een mooie, leuke realistische film. Het is erg goed geregistreerd door Lodewijk Crijns en mooi geschreven door Jacqueline Epskam. Monique van der Werff en Dragan Bakenma acteren op hun best en doen het erg goed in de film. De film is leuk om naar te kijken en er lijkt geen einde aan te komen, er gebeurt veel in, alleen vind ik het einde niet zo leuk, maar maakt de film er niet minder leuk op. Deze film is goed aan te raden voor jeugd maar ook voor volwassenen.

REACTIES

P.

P.

mooi man

9 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.