Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Loverboy (interview)

Beoordeling 7.7
Foto van een scholier
  • Praktische opdracht door een scholier
  • 2e klas vwo | 540 woorden
  • 23 april 2009
  • 14 keer beoordeeld
Cijfer 7.7
14 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie
Interview met een slachtoffer van een Loverboy:
Sanne is een meisje van 18. Ongeveer 2 jaar geleden heeft ze te maken gehad met een loverboy. De naam van haar loverboy was Sjaak.

Waar heb je hem ontmoet?
Ik heb hem ontmoet in de disco waar ik vaak heen ging. We hadden de hele avond al gedanst en we hadden die avond ook nog gezoend. Daarna hadden we nog heel vaak afgesproken. Hij gaf me heel veel spullen en hij was heel lief voor me. Ik ben ook bij hem gaan wonen.

Was je ook echt verliefd op hem?
Ja, ik was echt verliefd op hem anders was ik natuurlijk niet verder met hem gegaan. Ik dacht dat hij ook verliefd was op mij, maar nu ben ik er natuurlijk achter dat, dat niet zo was.


Waarom ben je bij hem gaan wonen?
Omdat ik met iedereen ruzie had. Die ruzie kwam doordat me vriendinnen zeiden dat ze hem maar raar vonden en dat ze hem niet vertrouwden. Ik had ook ruzie met mijn ouders en niet zo’n klein beetje ook. Ik had die ruzie aan Sjaak verteld en toen had hij gevraagd of ik bij hem kwam wonen. En dat vond ik wel leuk, want dan kon ik vaak bij hem zijn. Achteraf was dat niet zo slim.

Hoe was het om bij hem te wonen?
Het was niet echt heel leuk want, ik had verwacht dat ik hem vaak zou zien. Maar hij was altijd overdag weg, naar zijn werk zei hij altijd. Hij was alleen op zondag thuis. Ik moest ook voor hem werken dat was geen leuk werk en ik wil er liever niet over praten. Maar ik deed het werk, omdat hij zei dat als we genoeg geld hadden samen een restaurant zouden opstichten. Maar dat hebben we natuurlijk nooit gedaan, hij wilde het geld voor zichzelf houden.

Waarom bleef je bij hem?
Omdat ik echt verliefd op hem was. En het werk was dan wel stom en hij was er wel nooit maar als hij thuis kwam was hij heel lief voor me. Hij was niet altijd lief voor me want hij heeft me ook wel een paar keer geslagen dat deed hij alleen als ik zat te zeuren over het werk. Daardoor ben ik wel gestopt met zeuren want ik vond het vreselijk als hij me sloeg.

Hoe is het afgelopen?
Ik ging bij hem weg toen ik ontdekte wat hij overdag deed als hij niet bij mij was. Ik kwam erachter dat hij ook nog andere meisjes had. Toen ik dat ontdekt had ben ik gelijk bij hem weg gegaan. Daarna heb ik met die andere meisjes gepraat en zij wisten ook niet dat hij met meerdere meisjes ging een paar van hun geloofde mij niet en zijn misschien nu nog bij hem maar de rest is ook bij hem weg gegaan. We zijn met een paar van die meisjes naar de politie gegaan. Maar we hadden niet genoeg bewijs volgens de politie dus hij kon niet worden op gepakt.
Nu zie ik hem nog wel eens op straat, ik kijk dan gewoon de andere kant op. Ik hoop dat veel meisjes dit verhaal lezen en dat ze niet met hetzelfde te maken krijgen.

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.