Susan Moonen


Susan Moonen
Bekend als
Auteur
Schrijft in het
Nederlands
Geslacht
Vrouw
Biografie
Susan Moonen (1976) is getrouwd, ze heeft twee dochters en een zoon.  

Als kind wilde ze maar één ding.  Schrijven.  
Op haar vijftiende plaatste Lemniscaatkrant haar eerste verhaal. Van 2009 tot 2013 schreef Susan verhalen voor Ik vertel. In 2010 en 2013 volgden er publicaties in een verhalenbundel. Met verhaal Gevaarlijk blauw won ze in 2012 de Schrijversprijs. Ook verzorgde ze precies één jaar lang elke vrijdag een column voor Gezinspiratie. Nog steeds schrijft ze regelmatig  voor deze site en ook voor Vrouwenthrillers. Daarnaast dichtte ze soms. Haar sonnet Kermis verscheen in 2013 in een bundel van de BernhezerKunstKring.

Ze richt zich nu, als vervolg op de gemaakte schrijfmeters, op het schrijven van 
boeken (uitgeverij De Crime Compagnie) is werkzaam als freelance  journalist  voor het Brabants Dagblad en verschillende tijdschriften. Ze verzorgt (eind)redactie en (commerciële) teksten voor online en offline media. Denk hierbij aan nieuwsbrieven, advertenties, webteksten, persberichten, folders, brochures, artikelen, etc. Susan is ook te benaderen voor manuscriptbeoordeling. Het nieuwste project is de oprichting van de schrijverscoöperatie, waarvoor ze een samenwerking met Mathieu Bosch is aangegaan. Zij zijn de drijvende krachten achter dit initiatief dat is gebaseerd op de kracht van netwerken. 

Susan Moonen

Boeken

ADVERTENTIE
Twijfel je nog over jouw studiekeuze?

Of heb je hulp nodig bij het inschrijven? Bezoek dan onze Extra Open Avond op 7 juni. Kom een kijkje nemen en voel hoe het is om te studeren bij Hogeschool Inholland. Wij staan voor je klaar! 

Meld je aan!

Alle verslagen

Er zijn nog geen verslagen geschreven over deze persoon.

Verslag toevoegen