Elizabeth George


Elizabeth George
Bekend als
Auteur
Schrijft in het
Engels
Biografie

Elizabeth George, haar volledige naam is Susan Elizabeth Geroge, is een Amerikaanse schrijfster.

Ze schrijft voornamelijk (psychologische) thrillers die door ontzettend veel verschillende mensen gelezen worden. Haar boeken worden inmiddels door heel de wereld verkocht.

Elizabeth George is samen met haar ouders opgegroeid in Californië. Ze studeerde daar Engels en heeft ook nog meerdere colleges psychologie gevolgd aan de  Universiteit van Californië. Elizabeth is haar carrière gestart als docent Engels. Ze heeft op verschillende scholen les gegeven. Daarna is ze begonnen met het schrijven van romans, waar ze nu nog steeds mee bezig is.

Inmiddels heeft ze al meerdere internationale prijzen voor haar boeken mogen ontvangen. Daarnaast zijn haar boeken al in heel veel verschillende talen vertaald. Maar dat is niet het enige: een aantal boeken van haar zijn inmiddels ook al verfilmd.

 
Meer details
Elizabeth George

Boeken

ADVERTENTIE
Sturen mensen in jouw appgroep ongevraagd naaktbeelden door?

Weinig mensen zitten te wachten op ongevraagde naaktbeelden, maar toch worden ze massaal doorgestuurd. Het verspreiden van zulke beelden is eenvoudig, maar kan grote gevolgen hebben voor degene over wie het gaat. Het is dus belangrijk om in actie te komen als je ongevraagd naaktbeelden van iemand hebt ontvangen. Weten wat jij het beste kunt doen? 

Check het nu!

Alle verslagen

Er zijn nog geen verslagen geschreven over deze persoon.

Verslag toevoegen