Gezocht: VWO'ers uit de 4e/5e met N&T of interesse in techniek. Doe mee aan een online community over een nieuwe studie en verdien een cadeaubon van 50 euro!

Meedoen

Ali Lewis


Ali Lewis
Bekend als
Auteur
Schrijft in het
Geslacht
Vrouw
Biografie

Ali Lewis is schrijver en houdt tegelijkertijd onwijs veel van reizen.

Ze reist dan ook de hele wereld rond en spreekt verschillende talen.

Na het afronden van haar studie aan de universiteit besluit ze om een script voor een boek te gaan schrijven. Dit niet alleen, want ze is ook druk bezig met haar bijbaan achter een bar en het werken in een boekenwinkel.  Vier jaar later, in 2002, komt haar manager met een gigantische mededeling: haar script wordt uitgegeven. Van haar script wordt een boek gemaakt en van dit boek worden verschillende boeken in boekenwinkels in haar omgeving uitgegeven.

Na het uitgeven van het boek besloot ze om weer verder te gaan reizen omdat dit toch één van haar grooste passies is. Bij terugkomst, een jaar later, is ze begonnen met het boek Everybody Jam. Dit boek is uitgegeven in 2012 en inmiddels heeft ze er ook al verschillende prijzen mee gewonnen.

 

 
Meer details
Ali Lewis
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

Boeken

Alle verslagen

Er zijn nog geen verslagen geschreven over deze persoon.

Verslag toevoegen