Niki Smit


Niki Smit
Bekend als
Auteur
Schrijft in het
Nederlands
Geslacht
Vrouw
Geboren
06 juni 1975
Biografie

Niki Smit, geboren in Rotterdam, schreef na haar studie communicatie haar eerste boek. Haar eerste boek \\\"100% Nina\\\" bleek een groot succes te zijn en inmiddels zijn er dan ook veel meer boeken in de 100%-serie gekomen.

Voordat ze begon met schrijven is ze nog een tijd lang hoofdredacteur van een jongerenwebsite geweest. Deze site schreef vooral over mode en ze mocht voor haar werk dan ook vaak Fashion Weeks bezoeken in Parijs en New York.


Voor veel van haar boeken heeft ze al prijzen mogen ontvangen. Haar boeken zijn vooral aan meiden gericht die veel van haar boeken kunnen leren. Zo kunnen ze van alles leren over verliefdheid, zoenen en feestjes. Maar het belangrijkste vindt Niki Smit dat de meisjes zichzelf blijven en zich niet anders gaan gedragen om leuker te zijn. Met deze gedachte heeft ze al haar 100% boeken geschreven.

 
Meer details
Niki Smit

Boeken

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alle verslagen

Er zijn nog geen verslagen geschreven over deze persoon.

Verslag toevoegen