Probleemstructuur : tekst

Beoordeling 7.5
Foto van een scholier
  • Opdracht door een scholier
  • 6e klas aso | 304 woorden
  • 29 november 2017
  • 26 keer beoordeeld
Cijfer 7.5
26 keer beoordeeld

ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

 

  • Probleemstructuur

 

Je ware voor jou winnen!

Als je ware je niet ziet staan, wat moet je dan doen? Je zou gewoon zonder nadenken kunnen vertellen wat je voelt, maar dat draait meestal niet zo goed uit. Dus je pakt het beter anders aan.

Eerst moet je je afvragen waarom je deze persoon zo leuk vindt. Is het de manier waarop degene je naam zegt, en je altijd betrekt in een groepsgesprek? Of zijn het nog kleinere dingen die ervoor zorgen dat je helemaal weg bent van hem? Hij wacht je bijvoorbeeld ’s ochtends op aan je bushalte of jullie stappen elke avond samen naar huis. Wat het ook is, probeer dit even voor jezelf uit te zoeken.

Het volgende wat je je moet afvragen is hoe je de ware voor jou kan winnen. Alles hangt er vanaf hoe vaak je alleen bent met hem. Als er altijd anderen bij zijn moet je alles veel subtieler duidelijk maken. Maar als je voornamelijk alleen bent met hem is het een stuk makkelijker, je kan hem langer in de ogen kijken en waarschijnlijk ook iets diepere gesprekken voeren. Allemaal dingen die helpen om iemand duidelijk te maken dat je geïnteresseerd bent.

Is het belangrijk dat je vrienden deze persoon leuk vinden? Het antwoord is ja. Je vrienden zullen je namelijk helpen als je ruzie hebt of advies geven over een leuke date. Je vrienden zullen dus ook een grote rol spelen in je relatie.

Tenslotte moet je nadenken over hoe je ervoor gaat zorgen dat de relatie lang duurt. Zodra jullie een stel zijn, moet je er wel voor zorgen dat jullie lang samen blijven. Iets wat je kan doen, is een vaste dag in de week bepalen en dat jullie dan samen iets leuks doen.

Je toekomstige relatie wordt een succes!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.